Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel vídíthatnám magam, ha csalódtam a csajozásban?
Először is, szerintem nem ciki, ha egy srác sír, mindenki szokott, csak tagadják:P
Tudom, h. könnyű ezt mondani, de a hozzállásodon kéne picit változtatni, és hidd el, képes vagy rá.
Mutatsz 1 képet magadról?
"Szerintetek mivel vídíthatnám magam, ha csalódtam a csajozásban?"
Pasizz be.
Bocss hogy nem olvastam végig de amit az elejéböl kiszedtem + komikbol kiszedtem a lehetséges válasz:
Ne légy egy érzelgős papírp.cs.
A szöveg hosszábol ítélve sokat beszélsz magadrol az életedröl stb.
hagyd had beszéljen a lány is és csak néha válaszolgass neki vagy kédezz tőle valamit, figyeld meg a reakcióját hogy mi tetszik neki...
A sírást pedig nem kell szégyelni de én a te helyedben inkább nem nagyon próbálkoznék vele.
azzal pedig hogy csúnya vagy azt anjira tudom mivel nem láttalak még de próbálj pl máshogy öltözni vagy valami.
Az igazinak majd csak tetszel majd,(ha meg más a probléma csak írj privibe küldök néhány xxx vebcímet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!