Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is baromság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is baromság?

Figyelt kérdés
Az útóbbi időben egyre nagyobb marhának érzem magam, mert úgy költök egy csajra (ivászat, meg néha kaja) hogy nem tudja mit akar? Még a lelkizésbe is belemegyek, pedig azt hiszem ezzel rontok el leginkább mindet. Én nyílt lapokkal játszottam kezdettől fogva, és közöltem vele, hogy nem barátkozni akarok, hanem többet. De ő csak huzavonázik, és bizonytalan, stb... Ha meg szándékosan nem keresem, akkor meg ő hív, meg aggódik hogy mi van velem? Érdemes vele foglalkozni, vagy hagyjam a fenébe?
2009. szept. 28. 12:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Hagyd a francba, biztos valami éretlen kis tinifruska, keress korrekt lányt.

22/F

2009. szept. 28. 13:01
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Jaja, hagyd. A lelkizést hallgatni meg fárasztó, főleg ha nem barátkozni akarsz. Keress mást.
2009. szept. 28. 13:03
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Csatlakozom az előttem szólóhoz..... A csaj élvezi, hogy ingyen kaja, pia van, a barátnőivel meg lehet, hogy csak röhögnek rajtad.
2009. szept. 28. 13:04
 4/13 A kérdező kommentje:
24 éves csaj egy 3 éves gyerekkel. Én simán fölvállalnám őket, de ő csak dilemmázik, meg azon panaszkodik hogy nincs egy értelmes pasi sem a világon. Jah meg hogy új életet akar kezdeni, mert eddig minden kapcsolata gatya volt. Aztán néha azt mondja hogy nem egyszer akart már smárolni velem, csak valahogy nem ment neki. Ha meg én kezdeményezek, akkor meg elfordítja az arcát. Tökre nem értem a női logikát.
2009. szept. 28. 13:06
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
"akkor meg elfordítja az arcát" Most komolyan, ezen mit nem értesz? Hagyd a fenébe. Hülye az ilyen, csak arra kellesz neki, hogy elrinyálja ha baja van.
2009. szept. 28. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Az az igazság, hogy én tudom az igazságot! Én is nő vagyok, csak kicsit idősebb. Nos, én is voltam ilyen szituban egy fiúval, csak én a 3 -ik randin árultam el neki, hogy nekem nem megy, mert nem vonzódom.

Hidd el nekem, hogy a csaj nem kihasználni akar téged, csak arra vár "hogy belédessen", ami sajnos nem fog megtörténni.

Neki volt csalódása, és téged bír és kellenél is neki, csak az a baj, hogy számára nincs vonzódás feléd.

Szerintem hagy ezt a csajt, mert nem fog belédszeretni, hidd el, ha oda lenne érted, akkor már ő csókolna téged először, ha taliztok!

Ha nem vonzódom egy pasihoz---képtelen lennék megcsókolni, sajnos ez van.

Bír téged a csaj, meg szeret veled lenni, de ebből szerelem nem lesz--részéről.

Keress mást.

L/27

2009. szept. 28. 13:16
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
hagyd a p*csába csak egy hálátlan r*banc
2009. szept. 28. 13:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenébe! Nem lesz belőle semmi! Kár rá időt, pénzt pazarolni! szerintem...

L/22

2009. szept. 28. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

fhú, 24 éves csaj 3 éves gyerekkel....menekülj amíg nem késő, mert egyik nap arra ébredsz, hogy apuka vagy, éjjelnappal dolgozol, nincsenek haverok, nincs külvilág, csak a gyerek meg a munka...

sztem tesem vagy még idős keress egy gyereketlen, 24 éves csajt, aki még élvezi az életet, és mellesleg tudja mit akar, és nem csak lelkizik egyfolytában, meg nemtudja mitakar

2009. szept. 28. 13:28
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Itt nincs mit nem érteni. Szórakozik veled és kihasznál. Az ő életében te egy megfejhető pénzautomata + lelkivécé vagy. A női logika pofonegyszerű, sok férfi azért nem érti, mert beveszi azt a mítoszt, hogy a nők bonyolultak. A legtöbb nő bonyolultsága kb. a faékével van egy szinten.
2009. szept. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!