Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin moziba fizetés? (Bővebben lent. )
Ez a mozis dolog annyira nem jó szerintem.
Jobban jársz ha mondjuk egy kávézóba vagy valami hasonló helyre hívód el, majd elmentek sétálni valamerre (most már az idő is jó hozzá).
Elösször én is moziba akartam hívni őt, de többen mondták, h ez a dolog sokkal kellemesebb, plusz moziban nem sok mindent tudsz csinálni, ha ez első randi, hiszen csak a filmet nézitek és ha közeliteni kezdenél akkor nagyon rámenősnek nézne szerintem.
Szóval kávézó, séta, vagy Westendbe elhívod nézelődni (ugyan úgy le tudsz ülni besszélgetni vele, stb. )
Westendbe nézelődni?
Jézusom, milyen nyomoronc vagy te?
Csak úgy írtam, természetesen lehet máshova is elhívni. Főleg, most hogy Szegeden vagyok, meg ő is így amúgy is más helyekre szoktunk járni...
(Mellesleg nem kéne egyből "nyomoroncozni" itt...)
Szerintem ez így gáz. Ha te hívtad el, plusz első randi, akkor az lenne a "koreográfia", hogy a pénztárnál ő felajánlja, hogy kifizeti a részét, te pedig nem fogadod el. Esetleg hogy te állod az egészet.
De az, hogy elhívod randira moziba, aztán ott megkéred, hogy szálljon be, elég gáz.
Szerintem mondd le a mozit. Vagy mondd el, hogy ez a helyzet és ezért, vagy csak annyit mondj, hogy mittudomén ilyen szép időben inkább sétáljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!