Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin moziba fizetés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin moziba fizetés? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Elhívtam egy lányt moziba, de sajnos most le vagyok égve anyagilag. Ez lenne az első randi. Nagyon gáz lenne ha megkérném, hogy szálljon be a jegybe? Szívem szerint én fizetném, de nem tudom miből. :(

2013. máj. 1. 21:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem sporóltál rá,tetted félre? Inkább elbuliztad? Ennyire fontos a lány neked?
2013. máj. 1. 21:29
 12/19 anonim ***** válasza:
ohh ha tudod hogy moziba viszel valakit,akkor hagyd meg a pénzed!
2013. máj. 1. 21:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem buli semmi ilyesmi nem ilyen helyzet volt, hogy megveszem vagy sem muszályból kellett elköltenem és most itt állok kukán, hogy mit tegyek minden rohadt filléremet rákölteném de most úgy látszik ez sem elég.
2013. máj. 1. 21:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Így, hogy te hívtad el, kicsit gáz... Szerintem ha intelligensen elmagyarázod neki a helyzetet ("bocs, de mi lenne, ha mozi helyett inkább máshova mennénk, mert ez-az miatt leégtem anyagilag és egyszerűen képtelen vagyok kifizetni két jegyet"), akkor úgy is megérti és elfogadja, hogy máshova mentek vagy felajánlja, hogy akkor kifizeti a maga részét, no problem, stb.
2013. máj. 1. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez a mozis dolog annyira nem jó szerintem.

Jobban jársz ha mondjuk egy kávézóba vagy valami hasonló helyre hívód el, majd elmentek sétálni valamerre (most már az idő is jó hozzá).

Elösször én is moziba akartam hívni őt, de többen mondták, h ez a dolog sokkal kellemesebb, plusz moziban nem sok mindent tudsz csinálni, ha ez első randi, hiszen csak a filmet nézitek és ha közeliteni kezdenél akkor nagyon rámenősnek nézne szerintem.

Szóval kávézó, séta, vagy Westendbe elhívod nézelődni (ugyan úgy le tudsz ülni besszélgetni vele, stb. )

2013. máj. 1. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
10%

Westendbe nézelődni?

Jézusom, milyen nyomoronc vagy te?

2013. máj. 1. 23:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak úgy írtam, természetesen lehet máshova is elhívni. Főleg, most hogy Szegeden vagyok, meg ő is így amúgy is más helyekre szoktunk járni...

(Mellesleg nem kéne egyből "nyomoroncozni" itt...)

2013. máj. 1. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha engem elhívna valaki, akkor én nem várnám el, hogy kifizesse a jegyem. Én eleve mikor kérnénk a jegyet, adnám a pénzt. Ha akkor felkínálja, hogy kifizeti, akkor engedem talán, de én nem várom el, hogy valaki fizessen utánam. Bár ez csak én vagyok. De beszélj vele. Ha esetleg nem akarod elmondani neki, hogy le vagy égve, mond azt, hogy mi lenne ha mozi helyett inkább sétálnátok vagy valami, mert inkább beszélgetni szeretnél vele, vagy kettesben lenni stb.
2013. máj. 2. 00:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így gáz. Ha te hívtad el, plusz első randi, akkor az lenne a "koreográfia", hogy a pénztárnál ő felajánlja, hogy kifizeti a részét, te pedig nem fogadod el. Esetleg hogy te állod az egészet.

De az, hogy elhívod randira moziba, aztán ott megkéred, hogy szálljon be, elég gáz.

Szerintem mondd le a mozit. Vagy mondd el, hogy ez a helyzet és ezért, vagy csak annyit mondj, hogy mittudomén ilyen szép időben inkább sétáljatok.

2013. máj. 2. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!