Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lesz folytatás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Moncsy21 kérdése:

Szerintetek lesz folytatás, vagy hagyjam a fenébe? Csak komoly válaszokat kérek. Lehet hogy bugyutának tünök, de eddig sose volt ilyen randizós időszakom.

Figyelt kérdés
nemrég megismertem egy srácot,egy hétig neten és smsbe dumáltunk, utánna héten megtörtént az első randi.értemjött, sétáltunk, felmentünk hozzá,beszélgettünk végig,meg bemutatott az öccsének akivel együtt lakik, előre lebeszéltük,hogy meddig érek rá,amikor ránéztünk az órára, már jócskán elmúlt a megbeszélt idő,ő 3különböző órán is megnézte, hogy tényleg annyi e az idő, utánna hazakisért,közben a következő heti programomról faggatott,majd két baráti puszival elváltunk. otthon vettem észre, hogy nincs nálam a mobilom,és kiderült hogy nála felejtettem, ezért féluton megint összefutottunk.Ez az egész tegnap elött volt, tegnap pár szót beszéltünk neten, de viszonylag korán elköszönt.szerintetek van esély következő talira?az smsezést én szakítottam meg, szerintetek gáz, ha küldök neki, vagy illik megvárni, hogy ő lépjen?

2013. máj. 1. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha te nem válaszoltál, akkor válaszolj. Szerintem van esély, lépni fog. De az SMS-re válaszolj.
2013. máj. 1. 14:50
 2/6 A kérdező kommentje:
igaz akkor nem irtam neki vissza, de utánna neten beszéltünk még.
2013. máj. 1. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Jaja, a fiúk folyamatosan értelmezik a lány viselkedését, jeleket keresnek és találnak benne. És mivel mi sem vagyunk mazochisták (az alfák sem, csak azért tűnnek annak, mert tojnak a lány érzéseire), keressük a jelét annak, hogy a folytatás kudarc volna, azért, hogy elkerülhessük.

Ha tehát össze-vissza küldözgetsz jeleket (pl. nem válaszolsz, sietsz stb. és melléje nem mondod meg őszintén, hogy nem, ez nem azt jelenti, valójában szívesen találkoznál még vele stb.), akkor persze hogy úgy értelmezi: a lánynak nem jövökbe, kár is próbálkozni. :)

2013. máj. 1. 15:02
 4/6 A kérdező kommentje:
szerintetek van bármi jelentősége annak, hogy bemutatta az öccsét, vagy annak, hogy semmi érintkezés nem volt?sorry ha lököttnek tűnök, csak nem szeretem elszúrni se azzal h úgy érzi nem érdekel, se azzal h túl tapadósnak tünök...
2013. máj. 1. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:

küldj kis jeleket neki hogy érdekel téged

néha te is küldhetsz üzit ne csak válaszolgass neki néha kezdeményezd te a beszélgetéseket

2013. máj. 1. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ,ma lesz a második randink,már kiváncsi vagyok nagyon :$
2013. máj. 2. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!