Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mióta a barátnőimnek komoly kapcsolatuk van, azóta rám sem néznek, nem is érdeklem őket. Folytatás lent.
Van olyan, akinek 4 éve van barátja, és azóta sem nézett felém sem, pedig legjobb barátnőm volt óvoda óta, nemrég másik barátnőmnek is lett barátja, és addig elmondta nekem minden félelmét, minden titkát, aztán összejött a fiúval, és azóta sehol semmi... Nem értem miért kell eldobni a régi barátokat, én elhiszem, hogy nagy a szerelem, meg minél több időt akarnak együtt tölteni, de attól még nem kell leírni a barátokat...Vagy azért csinálják, mivel nekem 2 hónapnál idősebb kapcsolatom még nem volt, és hogy nekik összejött komolyabb kapcsolat is? Már sehová sem megyünk együtt, sőt nem is keresnek, ha meg én keresem őket, hamar leráznak...
17/L
amíg nem ismertem meg a barátomat volt két nagyon jó barátnőm, egyiküket óvoda óta ismertem és együtt jártunk általánosba, másikkal a szakközépben találkoztam. minden titkomról tudtak, mikor épp ki tetszik blabla, aztán mikor összejöttem barátommal, a középsulis lánnyal két hónap alatt megszakadt a kapcsolat. hiába osztálytárs, nem beszélgetünk már, régebben minden nap telefonáltunk most már nem. ő (szerintem) haragszik rám mert már (relatív) régóta együtt vagyok barátommal. de nem bánom, hogy így alakult azóta bizonyította, hogy nem is érdemes a barátságomra.
viszont a másik lánnyal a mai napig naponta vagy kétnaponta beszélgetünk, amikor időnk és kedvünk engedi, találkozunk és ha baj van segítünk egymásnak. nem beszélünk már meg mindent mert a párunkhoz fordulunk először, de ha szomorú a másik felvidítjuk, együtt sírunk vele stb. ismerjük egymás barátját jóban is vagyunk velük, nem járunk össze négyesrandira meg semmi, de nem hanyagoljuk el egymást, ha bajunk van, amit a párunkkal nem tudunk megbeszélni, egymáshoz fordulunk.
próbáld megbeszélni a barátnőiddel a dolgokat, légy barátságos a barátjukkal, kezdeményezz találkozót barátnőiddel, ha pedig nem működik hagyd őket magukra és keress más barátnőt - hidd el aki ennyire elhanyagolja azt aki soha nem tett ellene és már hosszú évek óta ismeri, nem való barátnak.
15:19-es vagyok. a kapcsolat elején én is sokszor találkoztam mindkettő barátnőmmel, nem is volt probléma ebből mert barátommal suliidőben hetente 2-3x találkoztunk. a középsulis barátnőm viszont utána már ellenséges volt velem és gyakran lesz*rta mi van velem elkezdett olyanokkal barátkozni akiket addig nyíltan szidott mások előtt... hagytam is a dolgot és nincs is rá szükségem. nem igazi barát az, aki nem képes megkérdezni hogy vagy, mi történt veled mostanában. akármekkora is a szerelem, msn-en, telefonon attól még lehetne tartani a kapcsolatot. de szerelmes lett és már nincs szüksége rád, ezt el kell fogadnod. gyakori az ilyen...
abban igazad van, hogy ha vége a szerelemnek nem lesz kihez menniük. annál undorítóbb nincs, mikor valaki lesz*rja a barátnőjét, utána pedig hozzá fut lelkisegélyért. volt ilyenben részem, de nem utasítottam el a lányt akivel jóban voltam, segítettem rajta. csak rosszul esett nagyon. keress valami új hobbit amivel elfoglalod magad, hátha összeismerkedsz egy kedvesebb lánnyal :) amúgy 17/L
Hidd el, megértelek.
A legjobb barátnőm (több mint 12 éve!) átlagban 6-7 hónap után cserélte le a barátjait. Azt mondanom sem kell, hogy közöttük csak max. 1 hét volt... Na, akkor volt idő rám. Elég fiatalon kezdte, gondoltam majd "megjavul", rájön, hogy közöttünk ez egy szoros barátság (mert az volt). De nem.
Rám csak msn-en jutott idő, csak akkor mikor ő ráért (mert nekem nem lehetett programom, hiszen nem volt barátom, persze...), akkor is pár percre. Persze párhuzamosan a barátjával beszélt.
Na mindegy. Még most is barátnők vagyunk. Nem rég dobta a pasiját, találkoztunk. Kábé negyed óra alatt kellett összefoglalnom az 5 hónap alatt velem történteket, mert neki 2 óra kellett ugyanezen időtartam leírásához. Hát, jól esett mondhatom.
Egy barát NEM jogosít fel senkit arra, hogy kitépjenek a lelkünkből egy darabot... Tudom, milyen a szerelem, érdekes, én meg tudtam oldani! De úgy látszik, ez nem kölcsönös.
A poén pluszban, hogy az összes(!) barátnőmnek, hiába nem közeliek, van barátja, és nekem, mikor éppen alakulóban van, nincs kivel megosztanom... Kitől kérdezzek... Itt lehurrognak, barátnőim elfoglaltak. Nah mindegy. Ha ezt egyedül megoldom, na akkor igazán jól fogom érezni magam :) És majd mondhatom, hogy "bocs, nem érek rá, a barátommal éppen ....." :)
Persze nem bosszúból, csak hogy kicsit fel lehessen ismerni a szitut.
Szóval megértelek. Bocsánat a rizsáért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!