Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de ő mást szeret, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy van egy lány aki nagyon tetszik de van már fiúja.
Én úgy döntöttem, hogy jobban megismerjük egymást és ha szakítanak, akkor bepróbálkozok nála.
A lány 14 éves én 15.
Érdemes rá várnom?
2009. szept. 27. 21:25
1/10 anonim válasza:
Semmiképp ne várj. Fiatal vagy, élvezd az életet!
2009. szept. 27. 21:31
2/10 A kérdező kommentje:
Jó, de annyira jófej, egy csomó mindenben hasonlítunk, jókat beszélgetünk...
Nem olyan mint a többi korunkbeli csaj, kedves, aranyos.
Más lányra nagyon rá se tudok nézni mióta megismertem őt :S
2009. szept. 27. 22:11
3/10 anonim válasza:
szívás ismerős de nekem haverom a srác és nekem többet ér egy haver mint hogy bepróbálkozzak a csajnál valszeg ő hűséges a srác megutálna sőt valszeg meg is verne mert olyan patkányak érezném magam hogy vissza se ütnék ijen ez majd kinövöd
2009. szept. 27. 22:52
4/10 anonim válasza:
Érdemes. Lehet ezért sokan leordítanak majd, de szerintem megéri várnod, akár nagyon enyhén próbálkozhatsz is nála, bár ezt inkább úgy értem hogy csak kerülj hozzá közelebb. Nem veszíthetsz semmit, és ha nem is jön össze, érzelmileg nagyon sokat adhat egy ilyen "Várakozás". Mielőtt azonban bármit is tennél, gondold meg: Jól érzi most magát? Lehet hogy élete egyik legszebb kapcsolatában van? Ha így gondolod, lehet hogy el kéne engedned, vagy legfeljebb barátként megadni neki azt amit egyébként talán sajnálnál. Itt az őrület ideje :) Viszont ha úgy látod, hogy csak kihasználják, vagy még azt sem, akkor nyugodtan bármit, még várnod sem kell. Hozz jó döntést!
2009. szept. 28. 11:04
5/10 anonim válasza:
Ne várj semmiképp! Ha barátja van már eleve szemétség flörtölgetni vele. Ha annyira szereted akkor add meg neki azt a tiszteletet, hogy van barátja és ne csak magadra gondolj mindig!!
Nem kellett volna beleszeress ha tudtad, hogy van barátja.
Majd idővel rájössz ezekre...
2009. szept. 29. 11:09
6/10 A kérdező kommentje:
mikor még nemismertem akkor szerettem belé, és amikor megismertem akkor derült ki..
2009. szept. 29. 15:37
7/10 anonim válasza:
ha úgy döntesz ráhajtasz akkor legyél nagyon célratörő, vállald fel a barátja előtt is, mert úgy nem ciki. Ha viszont sunyi lennél és csak úgy próbálkozgatnál, hogy hátha esetleg valahogy összejön, akkor inkább felejtsd el.
2009. okt. 1. 14:43
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csináljak, naponta beszélgetünk 3-4órát, ha egy nap nem beszélek vele másnap tiszta sz*r a kedvem.
Próbálnám elfelejteni, de nem tudom :S
2009. okt. 1. 15:28
9/10 anonim válasza:
Szerintem felesleges rá várnod, mert lehet, hogy neki nem tetszene, hogy hajtasz rá, ezért elhidegülne tőled. Legyél szimpla barát, ha neked az nem elég, akkor szerintem inkább ne beszéljetek... Kár fájdítani a szívedet egy olyan dolog után, ami nem lehet a tiéd. Remélem segíthettem. :)
2009. okt. 1. 16:24
10/10 anonim válasza:
Ne ne add fel ... én pont így vagyok ..de de harcolj érte ... Ezt még én se tudom hogyan de megcsináljuk érzemm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!