Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jaj, lehet hogy nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jaj, lehet hogy nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

pedig anyu azt mondja, hogy szép vagyok!

22f

2009. szept. 27. 18:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz!! Szánalomból nem küldenek levelet. Max azért, hogy segítsenek, vagy, hogy ne adj isten jobban megismerjenek. Jó lenne ha egy kicsit nyitottabb lennél és jobban bíznál magadban.
2009. okt. 5. 16:58
 32/43 anonim ***** válasza:
Tényleg nyitottabbnak kéne lenned! Lehet, hogy írna egy aranyos, kedves lány, akivel hasonló hullámhosszon vagytok. Ha meg nem tetszenek a levelek, maximum törlöd őket, és nem foglalkozol vele. Fontold meg, veszíteni nem veszítesz!:) Csodára meg nem lehet várni, sajnos :/
2009. okt. 5. 17:45
 33/43 anonim ***** válasza:
lehetek a barátnőd?de most komolyan :)
2009. okt. 5. 19:28
 34/43 A kérdező kommentje:

19:28: Ha a SORS úgy akarja, majd úgyis összefutunk a buszon, vagy a parkban, és ha megismersz majd ott megkérdezed :)

/bocsi, ha rosszindulatúan hangzott/

2009. okt. 5. 19:36
 35/43 A kérdező kommentje:
ezzel is csak arra akartam célozni, hogy interneten nem akarok ismerkedni, egyrészt abba nincs kihívás, másrészt eléggé nagy csalódást okozhatnék a lányoknak élőben :P
2009. okt. 5. 19:40
 36/43 anonim ***** válasza:

Hogy ismerjen meg egy lány ha még nem látott? :DD

Legalább azt elárulhatnád szegénynek melyik városban keressen.

A nincs benne kihívás részében igazad van, de egyszer úgyis találkozni kellene a lánnyal, ha már leveleztek nem? ;) Miből gondolod, hogy csalódást okoznál? 100kg felett vagy, vagy nyuszi fogaid vannak vagy mi? Vagy ez is csak egy kifogás a netes ismerkedés ellen?

2009. okt. 6. 20:03
 37/43 A kérdező kommentje:

Átlagos kinézetű ember vagyok /nem vagyok egy szépség azért, de olyan ronda sem../, a csalódás részét arra értettem hogy egy kicsit aszociális a viselkedésem, tehát ha nem is a külsőmmel, de a viselkedésemmel, magával a lényemmel hoznám kellemetlen helyzetbe.

Egyébként Budapesten kell keresni, ennyit segítek, a többit, meg majd a szerencse megmondja :)

2009. okt. 6. 20:08
 38/43 anonim ***** válasza:
Lesz barátnőd! Csak akarni kell!
2009. okt. 7. 16:12
 39/43 A kérdező kommentje:

Gondolkodhatnál kicsit érettebben, és racionálisabban.

Az USA elnöke is lehetnék ha nagyon akarom...

2009. okt. 7. 20:40
 40/43 anonim ***** válasza:
Néhány dologban hasonlítunk. Örülnék ha egyszer valahogy összefutnánk. Még ha nem is lehetnék a barátnőd.
2009. okt. 7. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!