Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jaj, lehet hogy nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jaj, lehet hogy nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

pedig anyu azt mondja, hogy szép vagyok!

22f

2009. szept. 27. 18:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
55%

Behalok rajtad haver :D

Voltál már nővel úgy? :D

2009. szept. 27. 20:33
 12/43 A kérdező kommentje:

20:13: vannak lány ismerőseim, nem vagyok ginofób. De kezdeményezni és randira hívni nem tudnék senkit.

De ha már ilyen nagy emancipáció van, ők is kezdeményezhetnének. Vagy erre nem terjed ki? ;)

2009. szept. 27. 21:02
 13/43 A kérdező kommentje:
20:11: Sok sikert a talihoz! Ne vedd sértésnek, de nekem nem mindenáron kell egy barátnő. Úgyhogy inkább várok a csodára. :)
2009. szept. 27. 21:06
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi szívem nem várhatsz arra, hogy majd a nő kezdeményez. Nem érezném, hogy te sok mindent tennél az ügy érdekében.
2009. szept. 27. 21:06
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
20:11-es vagyok. Nem azért, mert mindenáron szeretnél valakit, de próbálkozni lehet. :) És ott is történhetnek csodák, szerintem ez a legegyszerűbb módja, hogy egymásra találjatok valakivel! :) Köszi a jókívánságot, én is minden jót kívánok Neked, és hátha megfogadod a tanácsom! :)
2009. szept. 27. 21:17
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Két típusú pasi van: "aki választ" s "akit választanak". Te mivel az utóbbi vagy (a kommentárod alapján), akkor tutti, hogy egy karakánabb nöci jön(ne) be neked.... De ne felejtsd el, hogy aztán a késöbbiekben lehetm, hogy a csajszi viseli majd a nadrágot........ Bár, azt is szokták volt mondani, hogy általában az anya mintája alapján kódolják a "választottjaikat" a pasik.....
2009. szept. 27. 21:32
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj erősen arra, hogy egy szép és rendes lány levelet ír neked és meg fog történni! Nekem bejött! :)
2009. szept. 27. 22:59
 18/43 A kérdező kommentje:
21:06: mondd, mit kéne tennem? Izompólót és bőrszerkót vegyek fel, netán szoliba is járjak?
2009. szept. 28. 05:59
 19/43 A kérdező kommentje:
Látom sokaknak megtetszett az anyukás hozzáfűzés a megjegyzésben, de mint már leírtam, most is kénytelen leszek: azt csak poénból fűztem hozzá, ugyanúgy, mint a kérdés elejére is csak viccből raktam oda a "jaj" indulatszócskát.
2009. szept. 28. 06:07
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Művészlélek, de jó, most komolyan, én írni szoktam, és ráfogom, h összetettebb vagyok:D nehezen is értenek meg, de ne aggódj a nagy ő hozzád is eljön. A netes ismerkedést "beszélgetés" után, személyes talit is kérhetsz. Sztem próbáld meg, nem vesztes vele semmit
2009. szept. 28. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!