Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek meddig húzza még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig húzza még az időt?

Figyelt kérdés
Van egy nő akit augusztusban megismertem, azóta is napi szinten beszélgetünk a neten. Akkor még volt barátja, de nagyon rossz volt a viszony közöttük, februárban szakítottak. Azóta próbálom elhívni randizni, de eddig sikertelenül. Azt mondja az egész nyarat velem töltené, de hogy higgyek neki, ha egy randira nem képes most összeszedni magát? 21L/26/F
2013. ápr. 30. 07:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Hagyjad élni, lehet ez a probléma. Nem szabad sürgetni, még élni szeretne szerintem:)
2013. ápr. 30. 07:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem ez a probléma. Azt mondja, hogy csak engem akar és nem kell neki senki más. Viszont azt említette, hogy fél tőlem, mert elég temperamentumos jellemem van, viszont élőben nagyon nyugodt személyiség vagyok.
2013. ápr. 30. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem szeretne benned csalódni? pont emiatt? igazából nem tudom, nekem is temperamentumos a barátom, és néha elgondolkodom rajta, hogy megérte-e összejönni vele:)
2013. ápr. 30. 08:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Még fél a csalódástól, ezért húzza az időt. Ha sietteted csak rosszabb lesz.
2013. ápr. 30. 08:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Mennyire temperamentumos? Szoktál verekedni? Ordítozni másokkal? Ha igen, nem fog veled randizni.
2013. ápr. 30. 08:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Utóbbi egy éveben egyszer ordítottam valakivel, verekedni meg már 5 éve nem. Ezeket tudja is, de vele nagyon kedvesen viselkednék.
2013. ápr. 30. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem is találkoztatok még, de csak téged akar, és senki mást? Itt hagynám az egészet a fenébe!
2013. ápr. 30. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!