Direkt húzza az időt a fogorvosom?
Régebben én is 4-5 hetente jártam, volt, hogy csak az egyik íven állított. Mostanában 2 hetente járok (de csak minden 2. alkalommal fizetek).
Ez így működik, vannak pörgősebb és uncsibb szakaszok is.
De amúgy miért nem kérdezed meg tőle, hogy miért csak az egyik ívet állítja?
Nincs ebben semmi, ha megkérdezed. Sőt, inkább tőle kérdezd, mint itt tőlünk. :)
én is magán orvoshoz járok, és már 600 000! Ft-ot kifizettünk neki, jó ebben benne volt h 5 fogamat be kellett tömni mielőtt feltették csak az volt 50 000 Ft, szóval ebben minden benne van. 1 éve járok hozzá, de csak 6 hetente kell mennem, igaz akk 10-15 000 mindig elkér... én nem érzem úgy h húzná az időt, minden látok, kisebb-nagyobb változásokat a fogamon, és nekem is van mikor csak az egyik ívet cseréli ki, ez azért van, mert gondolom nem egyszerre tették fel neked se az alsó és a felső fogszabid, így más ütembe halad...
mondjuk nekem az állami se lett volna egyszerűbb, mert akk meg 50km-t kellett volna utaznom 4-5 hetente és suli mellet az se lett volna egyszerű, így meg mindig akkorra kérem az időpontot amikor nekem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!