Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig így volt, hogy egy átlag férfinak ennyi frusztrációt, pofáraesést, megaláztatást kellett elviselnie a nőktől, vagy ez csak a jelenkor jellemzője?
És hogy jön ez a kérdéshez?
Jaaah, értem, hogy engem is meg akar győzni arról, hogy nem kellek egy pasinak sem, mert nem vagyok cuki és bájos, és nem ápolgatom a lelketeket? Hogy leránts magatok mellé ebbe az önsajnáló posványba?
Hát akkor segítek, hogy ne fáradj hiába: nem fog menni. Azok a pasik, akik törékeny, mimózalelkű lányokat keresnek, azok megőrülnének mellettem, úgyhogy nem is baj, hogy nem kellek nekik. Van elég olyan férfi is, aki határozott, okos nőt keres maga mellé. Ha visszaolvasol, két oldal óta ezt magyarázom nektek is: nem minden nő ejti pofára a pasikat, csak a szemét nők. A pofáraesések fele pedig abból adódik, hogy nem jó nővel kezdtek, ergo a fele védhető lenne. Az, hogy te csak ezt tapasztaltad, azt jelenti, hogy nem jól választasz. De semmiképpen sem az a megoldás, hogy itt rinyáltok napestig. És nem, én nem leszek az, aki ápolgatja a lelketeket, mert nem látom értelmét.
Penelopé, te mondod, hogy tanuljon meg a másik olvasni, amikor az egész irományomat félre olvasod?
A kulcsmondatot szerintem elég egyértelműen arra értettem, hogy nem férfiak nyalják a segged, hanem a barátnőid, akik 200 lájkot nyomnak a facebook profilképedre, meg naponta mondják hogy húúú milyen ari vagy meg húú milyen szép vagy.
Azon kívül pont most általánosítottál engem is az átlag siránkozók közé, mert én nem siránkozni jöttem, szóval ezzel meg is válaszoltam a kérdésedet
És hidd el, hogy egyetlen férfinak sem kell egy kishitler maga mellé, 90% menekül az ilyenektől, egyedül az anyahiány-szindrómásoknak kell, akikkel otthon nem foglalkoztak, ők elképzelhetik hogy te vagy az anyjuk és mindent megmondasz nekik, irányítod őket. - Érdekes, hogy te pont nem az ilyeneket keresed
A túl okos nőktől meg a férfiak nagy része tudja, hogy menekülni kell, mielőtt kiborul a bili és mindenbe belepofáznak, aztán szépen lassan áttérnek a te szekálásodra is, hogy ez nem jó, az nem jó, mért nem így csináltad, miért nem most, mért csak 5 perc múlva, soroljam még?
Megnyugtatlak, a barátnőim sem nyalják a se.ggem, az életemet pedig nem a FBon élem, de még csak nem is itt, mint a siránkozó kisfiúk.
Azzal meg köszönöm szépen, tisztában vagyok, hogy a férfiak 90 százaléka nem szereti az okos nőket. Az ilyen pasiknak nem is keresem a társaságát.
És köszönöm szépen, hogy aggódsz miattam, de az elmúlt 10 évben sosem okozott gondot olyan pasit találni, aki az okos, határozott nőket értékeli. És az ész nem egyenlő a tudálékossággal. Ahogy a férfi érzékenység sem egyenlő a hisztizéssel.
Azt meg, hogy téged is a rinyáló halmazba soroltalak: bocs, nem fogom százalékok alapján visszanézegetni, hogy épp mit írtál ezelőtt. Legalább öten volta(to)k itt, akik sírtak.
Anas, nem azzal van a gond, ha egy nő okos és határozott. A gond ott kezdődik, hogy ezzel sok nő visszaél és túldimenzionálják a saját szerepüket, fontosságukat, okosságukat, határozottságukat, s azt hiszik, bármit megtehetnek, mert náluk van a pin@. Nem baj, ha egy nő tájékozott és érdeklik a világ dolgai, valamilyen szinten a karrier is. Ugyanakkor nem értem, miért azt veszem észre, hogy amelyik nő nagyon büszke magára, hogy okos és határozott, az általában karrierista is. Nekem volt szerencsém ilyen nővel járni, aki "mindenkinél jobban értett mindenhez", hát nem tartott évekig a kapcsolat, pedig nagyon szerelmes voltam belé.
Abban igazad van, hogy a férfi érzékenység nem egyenlő a hisztivel, de akkor a hisztis nők se vallják már azt magukról, hogy ők biza csak érzékenyek. Mert ez hazugság. A papám azt mondta, aki 87 évet élt, hogy vigyázzak a nagyon okos nőkkel, mert okosan megvezetnek. Hiszek neki, mert volt pár nője élete során és tudta miről beszél.
Ja és még valami, visszatérve a srácok rinyálására. Ha pedig okos és határozott egy férfi, akkor azt miért keverik össze sokan a bunkósággal és a hidegséggel? Ezen kéne elgondolkodni. Ne legyen bunkó, ne legyen rinyálós, de legyen szenvedélyes, hű és határozott. Ez nem egy következetes elvárás.
Igen Anas, kb. erre az otromba, tapló válaszra számítottam.
Először is, mi ez a "Jaaah"? Nyávogsz, mint egy fürdős kurtizán és te vagy a kemény nő? Az igen!
Az a lány 27 éves, de nagyon fiatalos. Mindez a görög tengerparton történt, ő szólított meg és innen alakult ki a társalgás. Mivel görög, ezért angolul beszéltünk, ez ott a legtöbb emberrel a közös nyelv. Valóban nagyon szép, de emellett elbűvölően kedves is. Egyetemet végzett és ő vezeti a kis családi vállalkozásukat. Amikor telefonon beszélt, akkor pedig rájöttem, hogy a határozottságból sincs nála hiány.
A srácok a szemét figyelték, mivel az arcából kevés látszik a képen-nem szereti, ha fotózzák, ezért sokat takart, épphogy sikerült elcsípnem. Más nem sok látszik belőle. Az az igazi, amikor egy lánnyal kapcsolatban nem az a srácok első gondolata, hogy de jó lenne megdugni, hanem őt magát szeretnék megismerni. Ezt nem tudják megérteni a legtöbben a nők közül: Ha nem akarják, hogy a melleiket bámuljuk, akkor érjék el, hogy ne tudjuk levenni a szemünket az arcukról!
Ami pedig a keménységet illeti: emlékeztetsz azokra a gyúrós fickókra, akik állandóan feszítenek és keresik a konfliktus lehetőségét másokkal. az ilyenek azok, akik bemutatkozásnál jól megszorítják a mások kezét, mintha össze akarnák törni, hogy feltétlenül lássa mindenki, milyen erősek! Pár évvel ezelőtt találkoztam Fekete Lászlóval, nem kell őt bemutatni senkinek és kezet is fogtam vele. A kezem azóta is megvan, teljesen normális módon fogta meg, nem kezdte el szorongatni. Pedig akkora ember, mint egy hegyomlás és simán felemel 220 kg-s kőgolyókat is. Neki nincs szüksége konfliktusra, sőt kimondottan kerüli azt, mivel tisztában van az erejével és mások is.Ugyanez viselkedésben tetten érhető az átlagembereknél is: egy valóban okos és "erős" ember nem kezd el osztani másokat, hanem elmondja a véleményét, amely tárgyilagos és nem pocskondiázó.
Akkor te/ti mégis miért kezdtetek el pocskondiázni engem? "otromba, tapló válasz, furdős kurtizán"
Nem kell nekem jönni ezzel a felsőbbrendűségi maszlaggal, mert teljesen hidegen hagy. Az meg, hogy meglátok egy barom választ, és leírom, hogy az egy barom válasz, ne legyen már baj. BTW nem értem miért is lett téma az én személyiségem, mikor nekem azzal, köszönöm szépen, semmi problémám.
Kedves Úraim!
Mikor ilyen szócsatába kezd a férfi a nővel, ott sose fog a nő kijönni vesztesként.Ha nyerni akartok, akkor agyafurtan kell csinálni ezeket a dolgokat.
Például:
Elhiteted velük, hogy fasza csávó vagy, magabiztos és határozott és kötekedsz vele, dicséred stb. majd ágyba vagytok, közben más csajokkal is eljátszod ezt.Na ki fog sirni? A férfi aki élvezi az egész helyzetet vagy a nő aki majd sir, hogy mekkora áldozat. Ha viszont itt szócsatáztok, érveltek...veszett ügy barátaim.
Ja igen, MINDEN TISZTELETEM A RENDES, KEDVES, MEGÉRTŐ, EGYÜTTÉRZŐ LÁNYOKNAK!!! ŐK MEGÉRDEMLIK MINDEN SZERETETÜNKET ÉS HÜSÉGÜNKET!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!