Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindig így volt, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig így volt, hogy egy átlag férfinak ennyi frusztrációt, pofáraesést, megaláztatást kellett elviselnie a nőktől, vagy ez csak a jelenkor jellemzője?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 23:44
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

29:

Idézlek:

"Vagy azért dugni mégis csak jó lenne őket, csak savanyú a szőlő?"

Ne legyél már álszent. Persze, hogy dugni jó dolog, mindenki szeret dugni, akár így, akár úgy. De miért ne lehetne egy olyan nőt dugni, aki a csöcsökön túl is lát és eljut a gondolat az agyáig is? :)

2013. ápr. 30. 00:37
 32/50 anonim ***** válasza:
86%

30 Anas: idézlek:

"Ha normális nőre hajtasz, az nem fog kihasználni. "

Andersen mégis csak él.

2013. ápr. 30. 00:37
 33/50 anonim ***** válasza:
Honnan lehet azt tudni, hogy ki a normális nő?
2013. ápr. 30. 00:39
 34/50 anonim ***** válasza:
Nem bántja az egóm, mindössze süt rólad, hogy akkora arcod van, ami nem férne el egy futballpályán. Ez minden esetben zavarni szokott. Egyébként te nő vagy, nem? Akkor minek viselkedsz úgy, mint egy férfi?
2013. ápr. 30. 00:39
 35/50 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 30. 00:41
 36/50 anonim ***** válasza:

Kedves penelopé...

Elmondanám, hogy azt a "férfit", de inkább seggdugaszt, akinek ilyen stílusa van, legszívesebben szájba vágnám egy paddal, mert rohadtul idegesítő, volt szerencsém egy pár hasonlóhoz már.

Na most szerintem eltudod képzelni, hogy nőben ez mennyivel jobb :)

A világ nem olyan egyszerű, mint azt te a szűk kis látóköröddel látod, ugyanis minden ember más, és mindenkinek vannak értékei, meg hibái. Attól hogy neked van aki nyalja a segged és növelje az önbizalmad, másoknál ez nem szokás, gondolok itt főként a hím nemű egyedekre, ezért belőlük nem lesz ekkora ego bomba. Ami lehet nem is baj, mert volt már szerencsém nem egy csajhoz akinek akkora egoja volt, mint azt már említették, de nem jöttem rá, hogy mire is?

Annyiban igazad van, hogy nem kéne nyavajognia, de nem juthat mindenkinek a jó sors, nekem sem jutott, mindenki kiborulhat egyszer-kétszer, nemde?

2013. ápr. 30. 01:44
 37/50 anonim ***** válasza:

pfff itt aztán rendesen megy az általánosítás. A kedves kérdezőtől pedig én csak annyit kérdeznék: Szerinted csak egyoldalú ez a dolog?

Kicsit szét is kéne nézni a világban néha és csak utána sírni itt. Ja bocs, itt társakra lelsz, akik támogatnak a nőkkel szemben és lehet őket ócsárolni és minden pénzéhes k*rvának elhordani őket.

2013. ápr. 30. 02:31
 38/50 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Egy ronda pasi mindig is számkivetett volt a társadalomban. Annyi változott, hogy a nőknek megnőttek az igényeik, és már több férfi tartozik a ronda férfi kategóriába. De én olyan ocsmány és undorító vagyok külsőre, hogy nincs az a kor, ahol a lányok is egy kicsit tudtak volna vonzódni hozzám. Annyira ocsmány vagyok, hogy ez egyszerűen kizárt dolog. Mondjuk én is mindig csak átlagos lányoknál próbálkoztam, de nekik sem kellettem soha, mert visszataszító a külsőm. Ez van, ha az ember olyan genetikai hulladék, mint én.
2013. ápr. 30. 08:42
 39/50 anonim ***** válasza:
37%

Tökéletesen hidegen hagy a véleményetek az egomról.

Ez viszont a kulcsmondat: "van aki nyalja a segged és növelje az önbizalmad"

Nem nincs, nekem nem arra kell a Férfi, hogy növelje az önbizalmamat, hanem, hogy társam legyen.

34-es: Tanulj meg olvasni. Nem úgy viselkedek, hanem úgy írok, lényeges különbség.

Nekem van szűk látóköröm? Én állítom általánosítva, hogy minden nő csak a pénzre és a szépfiúkra hajt vagy ti? Én nyüsszögök itt, hogy szerencsétlen vagyok a szerelemben vagy ti?

De tök jó, hogy ti itt egymást támogatjátok az általánosító, barom elméletetekkel. Csak ettől egyikőtök se jut előbbre. Ha legalább meggondolnátok, amit mondok, akkor lenne rá némi esély. De ha itt sírtok akkor semmi.

2013. ápr. 30. 10:33
 40/50 anonim ***** válasza:

Anas penelopé!

Az elmúlt nyáron egy nyaralóhelyen dolgoztam. Ott sok lánnyal találkoztam, nagyon jól elbeszélgettem velük. Volt köztük nem egy nagyon bájos, kedves lány is, akinek már a kisugárzásán is látszott mindez. A telefonommal készítettem róla fényképet és megmutattam itthon az ismerőseimnek, köztük olyan srácnak is, aki nincs éppen jó véleménnyel a nők többségéről. Gyakran mond olyanokat, hogy "Mekkora K.../R... ez is! ; Csak megb...ni jók, semmi másra...; stb...

Amikor megmutattam neki a képét, még ő is azt mondta, hogy: "Jaaj, egyem meg!" És nagyon irigyelt érte, hogy én találkoztam vele. Azt hiszem, ez mindennél többet mond.

A bájos, kedves nőket imádják a férfiak.

2013. ápr. 30. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!