Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek kinézetre átlag a 18-25 éves pasik mekkora hányada szokott tetszeni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 21:35
1/7 anonim válasza:
Nem sok!
28 körül már annál több!
2/7 anonim válasza:
én is inkább az idősebbekre szavazok. 28-32 évesek az igaziak :)
24L
4/7 anonim válasza:
E között van az a korosztály, ahol én válogatok, de nem sok... nagyon kevés fiú van, aki tetszik, csak mert nagyok is az igényeim mint ami a belsőt illeti. a Külsővel hamarabb megbirkózok.
5/7 anonim válasza:
Nagy része tetszik általában. (15/L)
6/7 anonim válasza:
0,0000000000000000000000000000000000001%......
A párom......
7/7 anonim válasza:
Olyan hú de sok nem nagyon.Bár ennek a korosztálynak nem is én vagyok a befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!