Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig így volt, hogy egy átlag férfinak ennyi frusztrációt, pofáraesést, megaláztatást kellett elviselnie a nőktől, vagy ez csak a jelenkor jellemzője?
"értelmetlen idézetekkel teletömött nyafogó fejes fotót a tükörben önkioldó nélkül" Valamit félreértettél, ez nem igazán a nyavalygás szót fejezi ki. Hanem azt,hogy ri*anc. Végül is úgy érted,ahogy akarod, rám ez sem jellemző.
Erre a kérdésre igazából kb 40 éves kommentelők tudnának válaszolni akiknek vannak tapasztalataik a régi szép időkről
De az biztos hogy régebben normálisabb nők éltek többségben,manapság eléggé megfogyatkozott a számuk
Mi az, hogy "ráadásul nőként egy férfit"? Ez mégis milyen duma?
Ne haragudjon meg a világ, de ha sokkal több
- önérzetem
- önbecsülésem
- és eszem
van, mint annak a fiúnak, aki itt rinyál, ahelyett, hogy összeszedné magát, akkor miért baj, hogy ezt nőként ki is mondom? Persze tudom, ilyenkor arról van szó, hogy értelmes felnőtt nőt még nem láttatok közelről, és akkor jöttök ezzel a közhelyes maszlaggal (neked is csak a bunkó pasik kellenek stb.).
Azzal meg ne etess már, hogy rákos lesz, ha nem nyüsszög itt a GYK-n. Hülyítsd ezzel a plázacicákat, én már tudom, hogy Andersen meghalt.
És a kérdésre válaszolva: aki nem dolgozik, az nem hibázik. Aki nem kezdeményez, azt nem utasítják vissza. Aki nem hajt plázacicákra, azt nem veri át a nő, akit csak a pénz érdekel. Magyarán: aki qurvának meg, ne csodálkozzon, ha bas.szák. Akármilyen nyersnek is tűnik így elsőre, ez van.
Anas:
"Aki nem hajt plázacicákra, azt nem veri át a nő.."
Hol élsz? Én nem hajtottam sose plázacicákra, mégis volt, hogy kihasználták a jószándékomat, jóhiszeműségemet :D
Amúgy Andersen meghalt, de én vagyok az ük-ük-ük unokája :D
"Ezek a mai csajok a testükön kívül semmit sem tudnak felmutatni" - Akkor miért rinyálnak sokan, hogy nem kapják meg ezeket a csajokat? Ha szerintük értéktelenek, és szinte semmit sem tudnak felmutatni, akkor miért sóvárognak utánuk? Vagy azért dugni mégis csak jó lenne őket, csak savanyú a szőlő?
Egyébként a nők is átélnek éppen elég pofáraesést, max. nem a kezdeményezésnél (bár ott is előfordulhat), hanem inkább egy kapcsolat későbbi szakaszaiban.
"Én nem hajtottam sose plázacicákra, mégis volt, hogy kihasználták a jószándékomat, jóhiszeműségemet"
Ha normális nőre hajtasz, az nem fog kihasználni.
Ha irritál a stílusom, az azért lehet, mert olyan stílusom van, mit egy férfinak, és bántja az egodat (már ha maradt még a sok önsajnálat meg rinyálás után), hogy még nőként is határozottabb vagyok nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!