Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek bejön az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön az ilyen?

Figyelt kérdés

Amikor ismerkedni akarok egy lánnyal akkor általában egy versel inditok, illetve féltérde ereszkedem és úgy kérem meg, hogy tiszteljen meg azzal, hogy elhivhatom randira.

Sokszor észrevettem, hogy zavarba jönnek ilyenkor de én úgy tekintek a lányokra mint egy kis királylányra akinek el akarom nyerni a kezét azzal, hogy megvédem minden gonosztól illetve megölöm a sárkányt.

2013. ápr. 29. 20:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ez tök aranyos, kisfiús, de tényleg. Viszont zavarba hoznàl. Olyan fura lenne. Én jobban szeretem a valóságot a meséknél. Legyél jófej és őszinte. Nincs szükség színjátékra. De azért aranyos vagy! :)
2013. máj. 3. 21:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszene, de csak a féltérdes dolog. A vers viszont jöhetne nyugodtan. (A másik számomra már túl nyálas)
2013. máj. 3. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!