Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön az ilyen?
Figyelt kérdés
Amikor ismerkedni akarok egy lánnyal akkor általában egy versel inditok, illetve féltérde ereszkedem és úgy kérem meg, hogy tiszteljen meg azzal, hogy elhivhatom randira.
Sokszor észrevettem, hogy zavarba jönnek ilyenkor de én úgy tekintek a lányokra mint egy kis királylányra akinek el akarom nyerni a kezét azzal, hogy megvédem minden gonosztól illetve megölöm a sárkányt.
2013. ápr. 29. 20:48
1/22 anonim válasza:
nem, ha csak nincs 7mérföldes piros csizmád
2/22 anonim válasza:
Dave atya vagyis Edward666 te vagy az?
3/22 anonim válasza:
Szerintem azthiszik, hogy viccelsz..De nekem bejönne..:D
4/22 A kérdező kommentje:
nem
2013. ápr. 29. 20:50
5/22 anonim válasza:
Mármint anyámat ölöd meg?! :D:D:D
7/22 anonim válasza:
A királylányos-sárkányos dolog aranyos, az bejön, mert infantilis vagyok, de a térdre ereszkedés az baromi nyálas, már ne is haragudj! A vers az jó.
9/22 anonim válasza:
Szép dolog hogy így tiszteled a nőket, de ez a vers meg féltérd dolog maradjon meg lánykérésre :D
10/22 anonim válasza:
Nem igazán. :D Inkább tekintsen úgy rám valaki, mint egy normális emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!