Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek bejön az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön az ilyen?

Figyelt kérdés

Amikor ismerkedni akarok egy lánnyal akkor általában egy versel inditok, illetve féltérde ereszkedem és úgy kérem meg, hogy tiszteljen meg azzal, hogy elhivhatom randira.

Sokszor észrevettem, hogy zavarba jönnek ilyenkor de én úgy tekintek a lányokra mint egy kis királylányra akinek el akarom nyerni a kezét azzal, hogy megvédem minden gonosztól illetve megölöm a sárkányt.

2013. ápr. 29. 20:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez tök szép dolog, de a mai korban simán viccnek veheti a lány, vagy valami színjáték részének. Ha nagyon akarsz ilyet, akkor pár hónap után, a kapcsolatban éld ki ily vágyaidat. ^^
2013. ápr. 29. 21:01
 12/22 anonim ***** válasza:
A vers érdekes lenne, de a féltérd szerintem kicsit túlzás, én nagyon furán és kellemetlenül érezném magam tőle.
2013. ápr. 29. 21:01
 13/22 anonim ***** válasza:

erről most eszembe jutott egy vicc:

[link]

2013. ápr. 29. 21:02
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát... verset nem szeretem... féltérdre csak lánykéréskor ereszkedjen, különben legyen velem egyenrangú, sőt, inkább nálam dominánsabb jellem... a többi.. túl nyálas... bár romantikus alkat vagyok, és nyilván tetszene, ha megmentenének a sárkány karmai közül, de túlságosan önálló fajzat vagyok, hogy csak úgy, egy helyben ülve várjam a megmentőm, én magam verekedném ki magam a toronyból előtte, nagy türelmetlenségemben :D

hát, őszintén, azt hiszem, nem én vagyok a te embered :D de mint látod, a legtöbb válaszoló hölgynek tetszik a dolog :)

2013. ápr. 29. 21:11
 15/22 anonim ***** válasza:
edvárd
2013. ápr. 29. 21:14
 16/22 anonim ***** válasza:
fake
2013. ápr. 29. 21:35
 17/22 nagyelen5 válasza:

a vers és térdre ereszkedés tényleg kicsit túlzás, de szerintem jó ha van ilyen fiú is... :)

bár attól még én is tuti zavarba jönnék egy ilyentől :)

2013. ápr. 30. 12:57
 18/22 Aladárkiss ***** válasza:
Én fiú vagyok ,de az ilyet nyálasnak tartom! Nem sértésként írom. Egy lányt másképp is megtisztelhetsz, például előzékeny vagy és nem lököd fel egy ajtónál hanem előre engeded. Vagy kedvesen bókolsz neki de nem mesékből veszel ki részleteket ( gagyinak) tűnik úgy. kapise ?
2013. máj. 3. 20:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. amúgy hány éves vagy?
2013. máj. 3. 20:38
 20/22 anonim ***** válasza:
elijeszted igy magadtól a lányokat.
2013. máj. 3. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!