Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lenne ez kivitelezhető?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lenne ez kivitelezhető? Lent

Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam, hogy utcán leszólítanék egy lányt, csak nem tudom hogy kéne. Nem dugni, ne gyertek azzal, hanem ismerkedni és jobbik esetben összejönni vele. Szóval hogy próbáljam? Pl. a kutyyasétáltatók jó célpontok, megállok, megsimogatom a kutyáját, csak utána mit mondanék? A kutyásat csak példának írtam, lehet anélkül is. Légyszi írjatok példákat. Ha valamit zavarosan írtam elnézést, csak már fáradt vagyok. Csak komoly válaszokat légyszives.
2013. ápr. 28. 18:52
 1/3 Bruce_Wayne ***** válasza:
utcán ismerkedni nem túl "hatékony" manapság. A kutyás dolog még talán bejöhet,vagy idősebb korosztály esetében ha mondjuk játszótérre viszel kistestvért,gyerkőcöt és közben az ott ugyancsak gyermekükre felügyelő személyekkel ismerkedhetsz. De ezek sem hiszem hogy egyből komoly kapcsolatba vagy bármilyen együttlétbe torkolló beszélgetések lennének rögtön egyszeri alkalom után.
2013. ápr. 28. 18:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem rögtön komolyra gondoltam, csak mondjuk elérhetőséget vagy egyebet megszerezni. Várok további választ. 16/F
2013. ápr. 30. 23:19
 3/3 anonim válasza:
a kutyas i jo de szerintem ugy s nyomathatod h pl metron megkered h had olvassad te is az ujsagjat (pl metropol) vagy hasonlo. barmilyen hulye indokkal leszolothatod onnan kezdve h mennyi az ido odaig h ha pl van lanytestvered akkor megkerdezed tole h hol vette a cipojet (vagy akarm mast) mert a hugod/ novered is ilyet szeretne es sehol se latott. :D legy kreativ! 16l
2013. máj. 1. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!