Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok arról ha egy szép lány rátok ír facebookon, úgy hogy még soha nem beszéltetek?
Figyelt kérdés
Rászeretnék írni egy fiúra, de nem tudom hogy mit írjak neki ami nem lenne annyira gáz :D ötletek?2013. ápr. 28. 15:18
2/9 anonim válasza:
Milyen kis szerény vagy. De am a szöveg mindegy, ha jól nézel ki.
3/9 anonim válasza:
Azt, hogy ha nem ismerősöd beteszi az egyéb levelek közé, és sokan alig veszik észre :)
4/9 A kérdező kommentje:
ismerősöm és likeolgatjuk egymás képét is.. 17évesek vagyunk
2013. ápr. 28. 15:22
5/9 anonim válasza:
Hát annyi minden lehet egy adatlapon, egy kiposztolt zeneszám, cikk, vagy bármi amihez hozzá is tudsz szólni. Így megvan a kiindulási alap, onnantól meg csak fenn kell tartani a beszélgetést
7/9 anonim válasza:
Arra gondolnék hogy átvágás és elküldeném a rákba
8/9 anonim válasza:
Ha szép lány írna rám, akkor arra gondolnék, hogy na egy újabb r.banc, aki lájkokat gyűjt és egyből tiltanám. ÍGy szoktam csinálni, nem viccelek, rühellem a csajokat, nőgyülölő vagyok, de a csúnya lányokat azokat kedvelem mert nekik van szívük, szóval velük kedvs vagyok, ők nyugodtan rám írhatnak.
9/9 anonim válasza:
hát velem is történt már ilyen...először nem értettem, hogy most mi a frászt akar aztán rákérdeztem, hogy most bejövök neki vagy mi? XD barátkozz vele beszélgess aztán elégítsd ki orálisan. Jó kicsit előreszaladtam de érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!