Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szerintetek kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek kicsit teltebb idomokkal is lehet szép egy lány?

Figyelt kérdés
Bevallom, nem vagyok sovány, de azért allitólag van alakom, csak én nem vagyok vele kibékülve, és akárhogy akarok nem tudok megszabadulni a hasamtól. És így is lehet szép egy lány? 16/l

2013. ápr. 26. 19:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Persze! De attól még nem lesz az esetem.
2013. ápr. 26. 19:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Ajjé, de még mennyire! :)
 3/18 anonim ***** válasza:
Én speciel nem szeretem a duci lányokat, csak a vékony csajok jönnek be, és egyébként ha nem vagy kibékülve magaddal miért nem fogyózol? Húgom is duci volt pár éve, ma meg topmodell alakja van..
 4/18 anonim ***** válasza:

persze, hogy lehet szép..

leadni pár kilót meg nem nagy cucli, ha gondolod segítek :)

5/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, csak az a baj ezzel a fogyással, h nem megy, alapból napi másfélórát balettozok, és csak a lában izmos 8 év alatt.. meg próbálkoztam fogyókúrával, az se segített. szal nemtom, hogy lesz ez a nyár.
2013. ápr. 26. 19:11
 6/18 anonim ***** válasza:
mondtam, hogy segítek lefogyni.. mindenki le tud csak akarni kell
2013. ápr. 26. 19:14
 7/18 A kérdező kommentje:
okés, akkor küldhetek egy üzit?:)
2013. ápr. 26. 19:17
 8/18 anonim ***** válasza:
válaszoltam!:)
2013. ápr. 26. 19:29
 9/18 anonim ***** válasza:

igen lehet! :) nekem is ugyan ez a problémám volt..napi 40-50percet jártam futni...és semmi változás, csak a lábaim izmosodtak. Nem volt önbizalmam, majd a barátom telebeszélte a fejem hogy gyönyörű vagyok. Elfogadtam magam így, ahogy vagyok :) Nem kell soványnak lenni ahhoz, hogy valaki szép legyen :)

18/L

2013. ápr. 26. 20:54
 10/18 Andii1 ***** válasza:
47%
menjél KOLOSTORBA!! :DD
2013. ápr. 26. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!