Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szerintetek kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek kicsit teltebb idomokkal is lehet szép egy lány?

Figyelt kérdés
Bevallom, nem vagyok sovány, de azért allitólag van alakom, csak én nem vagyok vele kibékülve, és akárhogy akarok nem tudok megszabadulni a hasamtól. És így is lehet szép egy lány? 16/l

2013. ápr. 26. 19:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9, kommentelő: igen, de nehéz, ha közbe pl látod a testvéred akinek meg gyönyörű alakja van a tiedhez képest. meg nem tudom elhinni, hogy szép vagyok.:(

10. kommentelő: dehogy megyek kolostorba, annyira nem vagyok elkeseredve, de köszi a válaszokat:)

2013. ápr. 26. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is az olyan típusú lányok jöttek be,akiken van mit fogni. A kicsit teltebb idomok számomra nagyon nyerők.
2013. ápr. 26. 22:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Ponta ma, vagyis tegnap láttam buszon egy túlsúlyos, duci csajt, akinek olyan szép arca volt, hogy eskü megtetszett, csak ne lenne olyna kis pufi és vonzana is, ráadásul még kedvesnek is tűnt hangja alapján meg szimpinek. A sok vékony, de utálatos csaj semmit sem ér az ilyen csajokhoz képest, hiába is vonzódom hozzájuk pechemre.
2013. ápr. 27. 00:38
 14/18 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat, és meglátom mi lesz:))
2013. ápr. 27. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:

személy szerint rosszul vagyok a csontsovány lányoktól :/

Szóval igen, lehetsz szép így is, sőt...

20/F

2013. ápr. 27. 20:39
 16/18 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszokat
2013. máj. 2. 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
de nem igaz, hogy nem tudsz lefogyni és 1 hét alatt ha akarom 5 kiló lemegy rólam igaz én fiú vagyok :D amúgy láttam már szép teltebb lányokat szóval miért ne lehetne szép?
2013. máj. 11. 21:58
 18/18 A kérdező kommentje:
hát szerintem ember függő, hogy ki hogy tud lefogyni, de azért köszi:D
2013. máj. 18. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!