Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk közt van még olyan, aki szeretne normális, komoly kapcsolatot, vagy csak szexkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem pár fiúval, és mindegyik azt mondta, hogy csak szexkapcsolat, mert nem akarják lekötni magukat a nyárra, meg a haverok fontosabbak nekik. Most komolyan csak ez marad nekünk lányoknak???2013. ápr. 28. 13:35
11/16 anonim 

válasza:

Fiú vagyok, 21.
Nálam ez egy olyan dolog, hogy azzal a lánnyal akivel én lefekszem azzal mindenképp megpróbálnék komolyabb kapcsolatot is. Biztos vannak még rajtam kívül páran, szóval csak keresni kell. Vagy akár nekem is dobhatsz privit... :)
12/16 Balanus_concavus 

válasza:

Van. Viszont lányok között is van olyan aki csak szexkapcsolatot akar, a férfi pedig többet szeretne...
13/16 anonim 

válasza:

14/16 anonim 

válasza:

Én csak is normálisat szeretnék. 20/F
15/16 anonim 

válasza:

Nem.
Vannak alacsony, sovány, ronda meg alacsony, dagadt, ronda fiúk, tessék nekik is esélyt adni, ők még akarank komoly kapcsolatot is épp azért, mert nem sok esélyük van a lányoknál.
16/16 Siad the undead válasza:
Hogy van-e olyan pasi aki komoly kapcsolatot keres? Lássuk csak....ja, például én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!