Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik sráccal járnék jobban hosszú távon?
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy jelenleg két srác is nagyon tetszik,az egyik pár házzal odébb lakik a mi utcánkban,a másik a legjobb barátnőm unokatestvére.
22,illetve 24 évesek.
Az 1.
Ő lakik pár házzal odébb,beszélgetni nem nagyon beszélgettem még vele,csak pár szót,22 éves,kissé visszahúzódó,de külsőre semmi probléma vele,neki a kisugárzása tetszett meg......
a 2. Ő is nagyon tetszik külsőre,ő csajozósabb típus,elég nagydumás,de extroveltált.....nyitottabb,barátkozóbb típus.
Képet tudok küldeni priviben mindkét srácról.....nem tudok választani,mindkettő srácban megfogott valami,lehet jobban meg kéne ismernem őket,e kissé én is félénk vagyok.
21/L
2013. ápr. 27. 23:04
2/8 anonim válasza:
Ennyi alapján nekem az első szimpatikusabb.
3/8 anonim válasza:
1. Aki csajozós alapban, ez nem is az a nagyon hűséges fajta, a félénkek meg sokkal hűségesebbek.
4/8 anonim válasza:
Szerelmesnek lenni csak EGY emberbe lehet. Ha nincs igazi szerelem, (vacillálsz) ne legyen kapcsolat sem!
5/8 anonim válasza:
1
mivel Te is félénk vagy
de igaziból neked kéne tudni és nem nekem itt
6/8 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy bármelyiknek is kellenél?
8/8 anonim válasza:
1.-re szavaznék, de tényleg jó lenne, ha küldenél képet, hogy tudjuk is mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!