Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz 17 évesen barátnő nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz 17 évesen barátnő nélkül?

Figyelt kérdés
Gáz az hogy 17 éves vok de még nem volt bnőm? A lányoknál ez annyira nem gáz de fiúknál. Vagy lehet h azért nem vagyok sikeres mert a barátok elnyomnak, és a lányokat inkább ők érdeklik?
2009. szept. 26. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem gáz!

Csak ne legyél szűz 22 évesen, mint, mert az a gáz!22/F

2009. szept. 27. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:
*mint Én
2009. szept. 27. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Gáznak nem gáz. De jó fiatalon elkezdeni a kapcsolat keresést mert az a véleményem, hogy kevesen ismerik meg eléggé egymást ahhoz, hogy komolyan együtt legyenek. Kell minimum 5 év együttlét. Ha idősebb korodban ismered meg a szerelmed akkor később a gyerek is késik.

Az igaz, hogy nem lóverseny, de addig kell kiélvezni a szerelmet amíg fiatal az ember. Különben meg egy 25-30 éves már nem tud úgy szeretni mint egy 16-18 éves. (Lehet nem mindenkinél van így de én már most nem tudok úgy szeretni mint 2 évvel ezelőtt.)

2009. szept. 27. 12:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, kellő ismeretség hiánya miatt van ennyi válás.

És ha meg testszik egy lány ne tökölj, menj oda hozzá!!! Lehet néhány ribanc elhajt, de olyan lányra ahogy olvastam nincs szükséged. A normális fajtával meg úgyis tudsz beszélgetni.

2009. szept. 27. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz! Csak szar!
2009. szept. 30. 09:40
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek az utóbbi válaszokat is!
2009. okt. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!