Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz 17 évesen barátnő nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz 17 évesen barátnő nélkül?

Figyelt kérdés
Gáz az hogy 17 éves vok de még nem volt bnőm? A lányoknál ez annyira nem gáz de fiúknál. Vagy lehet h azért nem vagyok sikeres mert a barátok elnyomnak, és a lányokat inkább ők érdeklik?
2009. szept. 26. 20:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem 18 évesen volt először, és mégis ember lett belőlem. Szerintem az a gáz, hogy az emberek azért tartanak barátnőt, nem, nem is barátnőt hanem "csajt", hogy menőzzenek a haverok előtt, hogy "nekem van", és nem azért mert szeretik.
2009. szept. 26. 20:39
 2/16 anonim válasza:
31%
Hát az, hogy 17 éves vagy tényleg nagyon gáz. De az, hogy barátnő nélkül, az már PO-FÁT-LAN-SÁG!!!4444444négynégy44négy
2009. szept. 26. 20:42
 3/16 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy, már bocs! miért nem gáz a lányoknál???!!!! Amikor én 17 éves voltam, engem is csúfoltak a fiúk!!!

aztán még 20 évesen is szűz voltam! Na és?

Ha megtalálod azt a nőt/lányt akit szeretni tudsz akkor lesz. Lehet h csak 20 évesen. Ez nem lóverseny.

L.25

2009. szept. 26. 20:54
 4/16 anonim ***** válasza:
nem vesztettél semmit
2009. szept. 26. 21:36
 5/16 anonim ***** válasza:

f*szt.

mitől lenne már gáz?

legalább ha lesz barátnőd, akkor az azért lesz, mert szereted, és meg fogod becsülni (reméljük :))

2009. szept. 26. 22:23
 6/16 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben is ez megy és sokan csak azért vannak együtt valakivel mert az a menő. Szerintem hülyeség azért keresni valakit hogy csak úgy legyen. Nem tudom hogy téged gúnyolnak-e érte engem nem, de nem is zavarna akkor nem barátkozok olyanokkal akik szerint ez gáz.

16/L

2009. szept. 26. 22:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem a többiek számítanak, és a véleményük, hanem Te, hogy hogy érzed Magad egy kapcsolatban, és nagyon boldog legyél a szeretett lánnyal. Ne azért legyél valakivel, mert ez a menő! Normális lányok csak értékelni fognak érte. Sok sikert!:)
2009. szept. 26. 22:25
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Uh... nagyon. Ásd el magad!
2009. szept. 26. 22:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, sokan annak tartják de nem az. Én is abban a hitben éltem, h mien gáz vagyok 17 évesen barát nélkül, de mégis így érzem jól magam, és ez a legfontosabb:D
2009. szept. 26. 22:50
 10/16 A kérdező kommentje:
okés köszi a gyors válaszokat!
2009. szept. 27. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!