Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogy dolgoznatok fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy dolgoznatok fel?

Figyelt kérdés
Meleg vagyok,mar a 30-an is tul,jo honapja ismerkedtem meg egy hazas pasival akivel szexeltem is , elsore nem jott be annyire.En mar szinte el is felejtettem ot,ra egy 2 hetre hivott talakozzunk-e,megtortent,utana meg jo parszor.A sex az nagyon jo volt vele.En, mar egyre surubben szerettem volna talalkozni vele,o mindig a csaladjara,munkajara hivatkozva ezt elutasitotta parszor.Par napja sms-en megbeszeltuk talakozzunk e heten,erre tegnap azt irja foglalt,nincs ideje.Es?Erre mit ad Isten???Hat epp osszefuttunk tegnap az egyik meleg saunaba,megjegyzem elore uzentem neki talalkozzunk nalam,de semmi valasz o reszerol.Volt sex persze megint vele,nem tudtam ellen alni,de eldontotem nem keresem tobbe.Az osszes uzenetet meg tel szamat kitoroltem a telefonombol,meg irtam neki nem szeretnek tobbe vele semmilyen kapcsolatot de az agyomban meg mindig ott van.Mar ateltem jo parszor hasonlo helyzeteket,nem szeretnek megint szenvedni.Megprobalom magam tul tenni ez egeszen de nem olyan konnyu,ti hogy csinaljatok,csinalnatok???A lelkem azt diktalja talalkozzok meg vele,de a szivem meg nem enged,tudom csak szenvednek ettol a kapcsolattol,mar magjartom nem egyszer

2013. ápr. 25. 01:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ok,nem ismertem azt a parkereso oldalt,vegulis szamomra nem sokat szamit reven nem Magyarorszagon elek.Elsore amikor összejöttünk ,az elso kerdesem termeszetesen nem az volt hazas-e.Nem vagyok szerelmes bele,a tarsasagat,sexet hianyolam.Csak azert is furcsa valahol,mert elso randink utan,o jelentkezett,en mar reg elfelejtettem.

Par talalkozas utan meg egyre jobb volt vele lenni.

Ezt hianyolom,zavar nem volt oszinte par napja amikor nem akart velem talalkozni, veletlen meg osszefutottunk a szaunaban.Na de mindegy,tul kell tennem magam minelelobb,hianyzik de ez van.Meg jo hogy kitoroltem az osszes elerhetoseget,kulonben ma biztosan hivom vagy kuldenek sms-t

2013. ápr. 25. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:

"Elsore amikor összejöttünk ,az elso kerdesem termeszetesen nem az volt hazas-e."

Pedig az kellett volna legyen... a velem ismerkedni próbáló férfiak többsége házas vagy heteró kapcsolatban él. Jó, talán nem elsőre, de még az ismerkedés során igyekszem tisztázni a családi állapotukat.

Ha nem tudnád megállni, hogy írj neki, akkor szerelmes vagy. Jó reggelt! :) Előbb-utóbb keresni fog, na akkor kell megállni, hogy ne találkozz vele, mert különben csak a szenvedésedet hosszabbítod meg. (a rosszlanyok.hu meg prostikat hirdető oldal, csak hogy tisztázzuk :))

2013. ápr. 25. 17:23
 13/17 A kérdező kommentje:

Utolso kommentelo!

Elkepzelheto igazad van,szerelmes lettem bele.

Mivel kizarolag sexpartnert keresek,o meg ugyanugy,az elejetol kezdve a kapcsolatunk csakis sex-re ment.Tegnap kuldtem neki sms-t nem akarok mar kapcsolatot vele,nem is jelentkezett,remelem ha legkozelebb szemelyesen osszefutunk,

hatarozott nemmet tudok mondani,kulonben ahogy irtad csak a szenvedesem hosszabitom.Jo par evvel ezelott kerultem egy hasonlo szituba,nem gondoltam volna valaha meg elofordul ez velem.

2013. ápr. 25. 21:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Mért akar minden pasi csak szexet?
2013. ápr. 25. 22:12
 15/17 A kérdező kommentje:

Az utolso kerdezonek:

Tobb oka is lehet ennek :) ,az en esetemben,a parommal jo ha max 1szer hetente szexelunk,nekem ez nem eleg,emiatt szexpartner :)

Az utolso sms-em kuldese ota,majdnem egy hete amikor jeleztem ne keressen tobbe,ugy is cselekedett,pedig titokban meg mindig remenykedem keresni fog:) Sokat gondolok ra azota is.

2013. ápr. 29. 13:25
 16/17 anonim ***** válasza:
ha nem akarod, hohy ne keressen, minek írsz neki ilyet? mazochista vagy? önsajnálat?
2013. ápr. 29. 14:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Vegre keresett,fogok vele talalkozni mindenaron.Kivanom meg mindig de mar maskent tudom kezelni a helyzetet,a vele valo viszonyt.
2013. máj. 5. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!