Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy dolgoznatok fel?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok,mar a 30-an is tul,jo honapja ismerkedtem meg egy hazas pasival akivel szexeltem is , elsore nem jott be annyire.En mar szinte el is felejtettem ot,ra egy 2 hetre hivott talakozzunk-e,megtortent,utana meg jo parszor.A sex az nagyon jo volt vele.En, mar egyre surubben szerettem volna talalkozni vele,o mindig a csaladjara,munkajara hivatkozva ezt elutasitotta parszor.Par napja sms-en megbeszeltuk talakozzunk e heten,erre tegnap azt irja foglalt,nincs ideje.Es?Erre mit ad Isten???Hat epp osszefuttunk tegnap az egyik meleg saunaba,megjegyzem elore uzentem neki talalkozzunk nalam,de semmi valasz o reszerol.Volt sex persze megint vele,nem tudtam ellen alni,de eldontotem nem keresem tobbe.Az osszes uzenetet meg tel szamat kitoroltem a telefonombol,meg irtam neki nem szeretnek tobbe vele semmilyen kapcsolatot de az agyomban meg mindig ott van.Mar ateltem jo parszor hasonlo helyzeteket,nem szeretnek megint szenvedni.Megprobalom magam tul tenni ez egeszen de nem olyan konnyu,ti hogy csinaljatok,csinalnatok???A lelkem azt diktalja talalkozzok meg vele,de a szivem meg nem enged,tudom csak szenvednek ettol a kapcsolattol,mar magjartom nem egyszer
Én elmennék k*vázni... Nem az útszéli igénytelen mobil virológiai intézetekre gondolok, hanem a netről rendelhető, otthonában, tiszta rendezett körülmények között fogadó diszkrét változatra. (rosszlanyok.hu)
2013. ápr. 25. 01:48
2/17 anonim válasza:
felhivnám biebert
2013. ápr. 25. 02:01
3/17 A kérdező kommentje:
Bocsi,akkor itt valamit felre ertettunk!Tehat meleg vagyok,ferfi,osszejottem egy nos hapsival akivel surubben szeretnek(szerettem) talalkozni.Mivel nem szeretnek szenvedni,ot minel elobb elfelejteni,tanacsaitok vartam.Most semmikepp nem tudnek vele kapcsolatban lepni mivel toroltem az osszes elerhetoseget meg meg is uzentem az utolso sms.ben tobbe ne mereszejen keresni,az agyambol szeretnem inkabb torolni
2013. ápr. 25. 02:01
4/17 A kérdező kommentje:
masodik valaszolo=hulye
ha pozitiv gondolkodasod van es segiteni akarsz,megkostonom azt,az ironikus valaszod tarsd meg inkabb magadnak
2013. ápr. 25. 02:05
5/17 A kérdező kommentje:
A pasit szeretnem elfelejteni,elso talalkozasunk utan mar el is felejtettem ot,utana o jelentkezett,talalkoztunk, jo volt,egyre jobb volt vele :)
A napokban megbeszeltunk megint talalkat,lemondta,kozben meg osszefutottunk az egyik meleg saunaba,azota mar kiabrandultam,szeretnem ot teljesen kitorolni a fejembol,erre kertem volna toletek tippeket.
2013. ápr. 25. 02:18
6/17 anonim válasza:
Ne foglalkozz a primitív válaszokkat!
Az számomra nem derült ki a kérdésből, hogy érzelmileg kötődsz e ehez a férfihez, vagy csk szexuálisan.
Szerintem próbálj másokkal ismerkedni. Esetleg valami hobbival lekötni a gondolataidat..
És ha összefutsz vele, ne engedj a kísértésnek!
2013. ápr. 25. 08:35
7/17 anonim válasza:
08:17
Inkább azok a gusztustalan gyökerek, akik a homofóbiájukkal hetero házasságba kényszerítenek egy homoszexuális embert.
Kedves kérdező! Én a helyedbe szólnék a feleségnek. Ezzel hosszú távon hatalmas szívességet tennél mindkettőjüknek.
2013. ápr. 25. 09:53
8/17 anonim válasza:
Nincs ebben semmi undorító. Engem izgatna, ha a pasim egy másik pasival akciózna úgy, hogy én is lássam. Ha a párom másik nővel szexelne az baromira zavarna, de pasival...az egy álom lenne ;)
2013. ápr. 25. 11:33
9/17 anonim válasza:
utolsó: mi izgatna jobban, ha a pasid alárendelt, vagy fölérendelt szerepben szexelne egy másik pasival?
2013. ápr. 25. 12:45
10/17 anonim válasza:
Házas, kapcsolatban élő emberrel NEM KEZDÜNK, ha nem tudunk megbirkózni a ténnyel, hogy a családi fészek melegét sosem fogja elhagyni a kedvünkért... függetlenül attól, hogy meleg vagy heteró kapcsolatról van szó, ha nem tudod megőrizni az érzelmi függetlenségedet, akkor garantáltan szívni fogsz. Nekem is van egy kapcsolatban élő szexhaverom, nagyon jól elvagyok vele, de a szerelemnek még a csíráját is kegyetlenül el kell fojtanom iránta. Pont ugyanezért nem is keresem őt soha, megvárom, hogy ő keressen, mert akkor nem kell visszautasítástól tartanom. Úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy felejtsd el a pasit, mert ennél már csak nagyobb szenvedés lehet belőle.
Mellesleg a rosszlanyok.hu-n pasikat is hirdetnek, úgyhogy az első nem mondott akkora hülyeséget :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!