Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok belenyugodni, hogy csak olyan barátnőm lehet valószínűlg, akihez nem tudok vonzódni testileg?
Az oké hogyha egy srác EGYSZER feltesz egy ilyen kérdést,de miért kell minden nap nektek EZERSZER feltenni ugyanezt a kérdést?
Nem értem,pontvadászok vagytok vagy csak poénból csináljátok ezt?Esetleg reménykedtek hogy így összejöttök egy csajjal?Nem értem miért teszitek fel ugyanazokat a kérdéseket amikor úgyis ugyanazokat a válaszokat fogjátok kapni amikkel kitörölhetitek a se*geteket...
Ne add fel! Az igazi értékeid külső felszínes szemlélő nem láthatja!
Ne állj össze olyannal, aki nem tetszik, mert a párkapcsolat, majd házasság szól arról is, hogy tetszik külsőleg is a másik, vagyis valahogy vonzódsz hozzá. mert ha szexuálisan egyáltalán nem vonzódsz hozzá, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Legyél türelmes, ne add fel!
Imádom az ilyen kérdéseket, és minden nap van belőle pár. Alacsony vagy, oké. Nagy orrod van, oké. De miért kell a girnyó testalkatba beletörődni. SPORTOLJ azistenszerelmére. Akkor legalább ezt a hátrányt kihúzhatod a listádról.
Egyébként nem szeretnélek elkeseríteni, de arra várhatsz hogy egy szép lány jelezze hogy tetszel neki. EZ nem fog megtörténni.
Első lépésként el kell felejteni ezt a hülye hozzáállást hogy labdába se rúghatsz meg ilyenek. Igenis összejöhet, csak hozzáállás kérdés az egész. Ha már úgy mész oda hogy 'ááá ,lapát fülem van, biztos jobb pasi kell neki', akkor az egész el van B*szva. Magabiztosság, és önbizalom, meg némi humor esetleg és jó beszélőke. Ha ezek megvannak akkor sok csajt ledumálhatsz a lábáról.
én amúgy nem vagyok rocker de sok lány ismerősömnek bejönnek, általában az a közös bennük, hogy hosszú a hajuk és irtó randák
ne felejts el bicikléizárat kötni a gatyádra és egy olyan nagy kolesszekrény záró lakatot akasztani a nyakadba, az sokat dob az összhatáson
Azért nem nyugszol bele, mert nem úgy vagy programozva, hogy a neked nem vonzó asszonyállattal hálj. Mivel lúzer vagy, így sose lesz olyan jó nőd, aki igazán tetszik, tehát két dolgot tehetsz: 1- elfelejted a puncisokat örökre, nem tudom kezdj el meditálni, vonulj kolostorba, kasztráltas magad, mittudomén.
2-össeállsz olyan sunákkal, akik nem jönnek be. Én ezt a verziót jobban preferálom, mert így lesz nunci a farkadon, mégha annyira nem is jön be. de szerintem a csúnya, nem túl vonzó csaj is jobb mint a semmi, vagy a marok marcsa. The choice is yours.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!