Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne belenyugodni a tudatba, hogy a rossz fogaim
miatt sajnos nem lehet barátnőm?
Hát legyél rajta hogy megcsináltasd, mert ez tényleg elég szar !!!
2012. dec. 21. 22:58
De nincs rá pénze..
Nincs több százezre..
Am nemtudom mennyire szar a helyzet,,addig max maradnak az alkalmiak
2012. dec. 21. 23:01
Probalj kulon munkat vallalni, vagy valamit.
Sztk alapon is megcsinalnak alap dolgokat.
2012. dec. 21. 23:02
Hát ez nehéz, tudom milyen mikor szégyelled a fogaid. Nekem az első fogam volt gyökérkezelt (elszürkült, kisebbnek is nézett ki mint a többi) és jópár évig olyan volt. Alig mertem beszélni. 1 éve a fogorvos megcsinálta normálisabbra, de még mindig nem látom tökéletesnek. Még mindig félve beszélek.
Hogyan fogadhatod el? Őszintén, sehogy. Max ne ezen rágódj, beszélj úgy hogy ne látszódjon. Amúgy a nagyim húgának az első 2 foga ezüst színű koronák voltak. Tudod olyan csillogós "vasfogak". Mégis elvette őt feleségül egy elég jóképű férfi, és mikor lett pénze, megcsináltatta. Azt mondja a férje hogy soha sem zavarta őt.
2012. dec. 21. 23:03
#4: Ez nem jó példa. Ha a férfinak lett volna rossz foga, a nagyi húga elküldte volna a halálba....
2012. dec. 21. 23:09
hát figyelj, most mindenki meg fog kövezni, hogy ezt mondom: vegyél fel hitelt, hogy megcsináltasd.
2012. dec. 21. 23:15
Nekem is elég cefetül néz ki a fogsorom, még hiányzik is elől egy fogam :D Mégis volt már jó néhány csajom, nem ezen múlik..
2012. dec. 21. 23:31
Voltál fogorvosnál, ő mondta az összeget? Más megoldás nincs? Én elmennék egy másikhoz, megkérdezném, milyen lehetőségek vannak. Lehet, ki lehetne hozni olcsóbban is. Vagy fokozatosan megcsinálni, mondjuk előbb a láthatóbb helyen levő fogakat, már ha külön-külön meg lehet. Vagy ünnepekre kérd ezt vmikor a szüleidtől, rokonaidtól, vagy hogy adjanak bele egy kicsit... lenne egy perselyed vagy dobozod a fogcsináltatásra, és ott gyűlne rá a pénz. És akkor ahhoz nem nyúlnál hozzá - akkor egy idő után lehet, hogy összegyűlik annyi, hogy a saját pénzeddel összetéve el tudj menni megcsináltatni...
2012. dec. 22. 12:08
Én csak egyet nem értek...tudtommal TB-re ingyen megcsinálja a fogorvos..vagy már nem? :D Szóval ha be kell tömni/gyökérkezelés, mittudomén, akkor az ingyen van. Persze már ha fizeted a TB-t :D 24/L
2012. dec. 22. 18:38
Hol élsz? Nem csinálja meg ingyen. Csak a húzás van ingyen 18 év felett. A gyerekfogorvos ingyen van, igen.
2012. dec. 22. 20:19
Kapcsolódó kérdések: