Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne belenyugodni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne belenyugodni a tudatba, hogy a rossz fogaim miatt sajnos nem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
Sajnos rajtam kívül álló okok miatt roncs állapotban vannak a fogaim és nincs több százezrem megcsináltatni az egészet és valószínűleg még jó ideg nem is lesz pénzem megcsináltatni őket olyan állapotra, hogy nyíltan, vidáman tátott szájjal vigyoroghassak egy hatalmasat. Egyébként sem vagyok egy jó pasi, de a fogaim miatt most már végképp esélytelen vagyok a lányoknál és meg is értem. Aki nem ismer azt hiszi igénytelenségből mentek szét, pedig nálam betegség az oka, de ez nem lényeges, elég annyit tudni, hogy valószínűleg jó sok évig kell még így élnem és bizony már így sem vagyok tini. :/

2012. dec. 21. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát legyél rajta hogy megcsináltasd, mert ez tényleg elég szar !!!
2012. dec. 21. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:

De nincs rá pénze..

Nincs több százezre..

Am nemtudom mennyire szar a helyzet,,addig max maradnak az alkalmiak

2012. dec. 21. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Probalj kulon munkat vallalni, vagy valamit.

Sztk alapon is megcsinalnak alap dolgokat.

2012. dec. 21. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz, tudom milyen mikor szégyelled a fogaid. Nekem az első fogam volt gyökérkezelt (elszürkült, kisebbnek is nézett ki mint a többi) és jópár évig olyan volt. Alig mertem beszélni. 1 éve a fogorvos megcsinálta normálisabbra, de még mindig nem látom tökéletesnek. Még mindig félve beszélek.

Hogyan fogadhatod el? Őszintén, sehogy. Max ne ezen rágódj, beszélj úgy hogy ne látszódjon. Amúgy a nagyim húgának az első 2 foga ezüst színű koronák voltak. Tudod olyan csillogós "vasfogak". Mégis elvette őt feleségül egy elég jóképű férfi, és mikor lett pénze, megcsináltatta. Azt mondja a férje hogy soha sem zavarta őt.

2012. dec. 21. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
#4: Ez nem jó példa. Ha a férfinak lett volna rossz foga, a nagyi húga elküldte volna a halálba....
2012. dec. 21. 23:09
 6/11 anonim ***** válasza:
hát figyelj, most mindenki meg fog kövezni, hogy ezt mondom: vegyél fel hitelt, hogy megcsináltasd.
2012. dec. 21. 23:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is elég cefetül néz ki a fogsorom, még hiányzik is elől egy fogam :D Mégis volt már jó néhány csajom, nem ezen múlik..
2012. dec. 21. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Voltál fogorvosnál, ő mondta az összeget? Más megoldás nincs? Én elmennék egy másikhoz, megkérdezném, milyen lehetőségek vannak. Lehet, ki lehetne hozni olcsóbban is. Vagy fokozatosan megcsinálni, mondjuk előbb a láthatóbb helyen levő fogakat, már ha külön-külön meg lehet. Vagy ünnepekre kérd ezt vmikor a szüleidtől, rokonaidtól, vagy hogy adjanak bele egy kicsit... lenne egy perselyed vagy dobozod a fogcsináltatásra, és ott gyűlne rá a pénz. És akkor ahhoz nem nyúlnál hozzá - akkor egy idő után lehet, hogy összegyűlik annyi, hogy a saját pénzeddel összetéve el tudj menni megcsináltatni...
2012. dec. 22. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csak egyet nem értek...tudtommal TB-re ingyen megcsinálja a fogorvos..vagy már nem? :D Szóval ha be kell tömni/gyökérkezelés, mittudomén, akkor az ingyen van. Persze már ha fizeted a TB-t :D 24/L
2012. dec. 22. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Hol élsz? Nem csinálja meg ingyen. Csak a húzás van ingyen 18 év felett. A gyerekfogorvos ingyen van, igen.
2012. dec. 22. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!