Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúként hogy lehetne belenyugodni, hogy sosem lehet olyan barátnőm, akit tudnék testileg kívánni?
Csúnya fiúként csúnya nővel tudsz összejönni és ez így fair.
Önzőség szép csajt kívánni, mert akkor "ő szívja meg".
nem hiszem el.
hány éves vagy?
szerintem elég fiatal lehetsz.attól, hogy egy kis közösségben nem tetszel senkinek, ( egy osztály 15 lány)
nem kell ilyen hulye következtetéseket levonni, hiszen nem csak a 15 lányból áll a világ.
Majd biztos írod, h nem csak 1 osztályból, hanem 2-3.ból se jött össze. Én meg erre azt mondanám, hogy az is még csak 30-40 ember.
Úgy lehet belenyugodni, hogy feladsz minden reményt ezzel kapcsolatban, és ha esetleg megkívánsz valakit, akkor emlékezteted magad arra, hogy semmi esélyed náluk, és ne is próbáld meg.
Ha ennek ellenére valamelyik helyes lány mégis érdeklődne felőled, akkor is küldd el.
Azt hiszem ez a precíz válasz a kérdésedre.
Majd ha sok pénzed és nagy f@szod lesz meg fogsz szépülni.
Ja, hogy az se lesz? Hát ez szívás. Panaszkodni valóban egyszerűbb.
Ronda = kövér?
Én láttam már sok randa, de vékony lányt :/
Igazából sokkal több ronda csajt látok, mint fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!