Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúként hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúként hogy lehetne belenyugodni, hogy sosem lehet olyan barátnőm, akit tudnék testileg kívánni?

Figyelt kérdés
Úgy értem sok csúnya, kövér lány lenne, aki a kutyának sem kell és kínjukban lefeküdnének velem. Én sajnos vékony vagyok és nem egy nagyon jóképű, csak átlagos külsejű fiú így esélytelen vagyok még az átlagos lányoknál is, mert náluk én már csúnyának számítok.

2012. okt. 8. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
tegnap láttam egy félig kopasz, kövér 50-es csókát egy kábé 25 éves tuti szőke csajjal, csak a pali egy porsche terepjárót vezetett.
2012. okt. 8. 17:17
 12/13 anonim válasza:

Az hogy kinek ki a szép eléggé viszonylagos.

Vagyis kihez képest vagy csúnya, és biztos hogy az a lány akit te csúnyának látsz másnak sem tetszik???

Ami az egyik embernek csúnya a másiknak még lehet szemet gyönyörködtető is.

És ha belegondolsz ez nem csak az emberekre igaz, minden téren így van. A lényeg hogy az ízlések szerencsére nagyon különbözőek!!!

Vagyis a konklúzió addig kell keresni amíg megtalálod azt a lányt akit te SZÉPNEK TALÁLSZ és aki TÉGED szintén SZÉPNEK lát. Hidd el van ilyen csak rá kell fordítani a megfelelő időt, energiát. Az ajtón egy lány sem fog bekopogni.

2012. okt. 9. 14:05
 13/13 Ipso ***** válasza:

"esélytelen vagyok még az átlagos lányoknál is, mert náluk én már csúnyának számítok."

Nem számítasz csúnyának, csak átlagosnak. Ez nem ugyanaz. Csúnya az, akivel nem akarnak lenni, mert rossz ránézni; átlagos az, akire úgy első pillantásra nem figyelnek fel, de azért van esélye, ha vannak másféle jó tulajdonságai. Tehát nem az a fontos, hogy szép legyél (azért a fodrászon ne spórolj!), hanem az, hogy ne legyél nagyon gátlásos, félénk. Hívd fel magadra a lányok figyelmét, és tartsd is meg. Legyél pl. vicces, vagy érdekes; az sem baj, ha nem vagy egy makulátlan álompasi, csak az összbenyomásuk legyen kellemes rólad.

2012. okt. 14. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!