Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha frusztrált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha frusztrált és ideges vagyok és nem bírok belenyugodni, hogy az olyan típusú fiúk nem jönnek be a lányoknak, amilyen én vagyok?

Figyelt kérdés
MIndenki az alfahímerek meg a nagy daraba, magas férfias fiúkra bukik, én meg ezek ellentéte vagyok. Aranyosnak meg cukinak szoktak tartani, nem tudok egy benga állat lenni, nálam ez genetika, ősök sem nagy termetűek, és anyai ágon mindneki fiatalabbnak néz ki, így ezt is megkaptam még pluszba a pici testem mellé.
2013. márc. 10. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. márc. 10. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
ha többet járnál ide, látnád, hogy a nők ízlése VÁLTOZATOS.
2013. márc. 10. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
ezen ne rágódj sok csaj szereti pont azt amilyen te is vagy csak meg kell találni!!!
2013. márc. 10. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem lehet pont az ilyen tetszik, de amíg nem válaszol, nem derül ki :P
2013. márc. 10. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
vannak nők akiknek ez jön be nyugi
2013. márc. 10. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!