Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól sejtem hogy a vastag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem hogy a vastag burgonya orrom miatt tartanak rondának a csajok és ezért nem kellek egynek sem? Emiatt nem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy mikor utcán is sétáltam leginkább az orrrom miatt kötöttek belém, illetve egy csaj, akinél bepróbálkoztam ő is azzal táamdott, hgoy mekkora orrom van már meg hogy nézek ki és kinevetett. Amikor újra meglátott már távolról felismert és újra gúnyolódni kezdett.

Időnként úgy érzem, ha nem lenne ilyen vastag, csúnya orrom még talán be is jönnék a lányoknak, elérnék egy átlagos szintet külsőre, de az orrom miatt inkább tartozom a ronda fiúk közé, ahogy pár szép lány már meg is mondta ezt nekem.

2013. ápr. 24. 16:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze, mert ő színész és pénzes ember, de engem meg egy rakás csaj gúnyolt már ki az utcán is, szóval ezek után mondd azt, hogy nincs ezzel a baj, az enyémmel bajuk van a csajoknak úgy tűnik!
2013. ápr. 24. 17:24
 12/12 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted, én 23 éves lány vagyok, és 13 éves korom óta meg akarom műttetni az orrom, viszont amíg nem lesz elég pénzem rá, addig kénytelen vagyok beletörődni és jó képet vágni... Ha te el tudod fogadni magad így, akkor mások miatt ne műttesd meg, lesz majd egy olyan lány, akinek úgy fogsz tetszeni ahogy vagy, én pl. oda vagyok a nagy orrú pasikért! :D
2013. ápr. 24. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!