Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem hogy a vastag burgonya orrom miatt tartanak rondának a csajok és ezért nem kellek egynek sem? Emiatt nem lehet barátnőm?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy mikor utcán is sétáltam leginkább az orrrom miatt kötöttek belém, illetve egy csaj, akinél bepróbálkoztam ő is azzal táamdott, hgoy mekkora orrom van már meg hogy nézek ki és kinevetett. Amikor újra meglátott már távolról felismert és újra gúnyolódni kezdett.
Időnként úgy érzem, ha nem lenne ilyen vastag, csúnya orrom még talán be is jönnék a lányoknak, elérnék egy átlagos szintet külsőre, de az orrom miatt inkább tartozom a ronda fiúk közé, ahogy pár szép lány már meg is mondta ezt nekem.
2013. ápr. 24. 16:50
2/12 anonim válasza:
itt mindenkinek kolosszális orra van?
3/12 anonim válasza:
Küldenél képet ?
( Mármint az orrodról )
4/12 anonim válasza:
Istenem... Napi 50x felteszik ezt a kérdést. Gyűjts pénzt és műttesd meg. Mit kell ezen annyit komplikálni? Ha nem vagy elég érdekes személyiség vagy nincs benned olyan amire jobban fel lehetne figyelni mint a nagy orrod akkor tegyél ellene és csináltasd meg... Mást erre nem tudom mit lehet írni..
7/12 anonim válasza:
erre a képre én is kíváncsi vagyok
9/12 A kérdező kommentje:
Valaki egyszer azt mondta, hogy pont olyan orrom van, mint ennek a srácnak. Csak a enyém még nála is rondább, nagyobb, de formában hasonlít tényleg.
2013. ápr. 24. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!