Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, van olyan közületek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan közületek, aki el tudná fogadni, hogy a párja alig haladja meg az 50kilót?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 16:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha 12 éves vagy normális ne aggódj
2013. ápr. 23. 17:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Itt felnőtt fiatal srácról lenne szó...
2013. ápr. 23. 17:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem azért, de az önvédelem soha se a testömegen múlik. Valamint aikido meg bizonyítja, hogy az ellenfél erejét használja fel és nem saját erőből véd. Minden a tudáson múlik lányok nem az erőn:) A krav maga is az aikidoból indult ki és a katonák alkalmazzák nem véletlen! Egy 50 kg-os is leteríthet egy 120 kg-ost. Nem vicc.
2013. ápr. 23. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Valamint tudok egy olyan ütést hasrésznél amitől beszorul a levegő és nem is kell mesélnem mi történik utána. Nem egy erős jobb horog kell hanem elég egy finom kis tenyeres csapás. Sikeres önvédelmet nyújthat bárki!
2013. ápr. 23. 17:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Persze,de ezeket meg kell tanulni.

A szerzetes bácsik is tudnak olyat,hogy meglök egy picit a válladnál és vért köpsz,de azt szinte egy élet megtanulni.

2013. ápr. 23. 17:39
 16/18 anonim ***** válasza:
foley ezt az ütést elég egyszer megmutatnom neked és tudni fogod. Nem belső energia tudásról szól hanem anatómiáról. A szerzetesek külön világ. Egyszer mutatom meg neked és sorra ölhetnéd az embereket. Ez nem komplikált mutatvány. Ne legyél makacs, mert ott buksz el a makacsságban.
2013. ápr. 23. 17:52
 17/18 anonim ***** válasza:

A barátom nagyon vékony testalkatú, de tényleg nagyon vékony. Pár éve télen nagyon megbetegedett, egy hétre kórházba került, ahonnan 48 (!) kilóval jött ki. Azóta persze megszedte magát, de még így sem nehéz. Furán is nézhettem ki mellette, amíg nehezebb voltam, most már lefogytam, és elég jó alakom lett, úgyhogy nem olyan nagy a kontraszt:)

Attól meg nem f0som össze magam, hogy nem tud megvédeni, nem vagyok rinyapina királylány, akinek gorilla testőrre van szüksége.

2013. ápr. 23. 18:21
 18/18 anonim ***** válasza:

hát én 50 kilós lány vagyok :D

szal nekem tökmindegy mennyi

2013. ápr. 23. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!