Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan közületek, aki bele tudott szeretn egy félénk, csendes, visszahúzódó aranyosnak, cukinak tartott fiúba?
Figyelt kérdés
Én érzem, hogy azok alányok, akik kedvelnek ennek tartanak, de nem tudok menőbb lenni, nem merek kezdeményezni sem lányoknál, valahogy kevésnek meg rondának érzem magam, pedig tudom, hogy tetszettem már lányoknak, persze ők is aranyosnak tartottak, nem tehetek róla ilyen kisfiús külsőm van, genetika őseim se magasak meg fiatalabbnak néznek ki nálam anyai ágon arcra is. Időnként tök jó csajokkal szoktam szemezni, de nem tudom, hogy bejöhetek-e nekik vagy csak annyira szeretném ezt hinni és beképzelem-e. Olyan volt, hogy vihogtak lányok mikor néztek és aranyosnak neveztek ezt hallottam és még haverom szólt, hogy néznek csajok, mert amúgy kcisit bamba vagyok, épp haverommal dumálgattam és akkor történt ez, aztán láttam, hogy mosolyogtak is lányok, de valahogy sosem tudom elhinni, hogy tényleg bejöhetek lányoknak. Egy lányról tudom biztosan, hogy bejöttem neki, mert a barátnője odajött hozzám és megmondta, de ezzel sem nagyon tudtam mit kezdeni, én nem tudok a lányokhoz úgy közelíteni, gátlásos vagyok és tapasztalatlanságom is zavar.2013. febr. 11. 23:54
1/4 anonim válasza:
Nem igazán. Inkább a határozottabbak jönnek be.
18L
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Én nem szerettem még bele ilyen fiúba. Számomra a férfi legyen férfias, határozott és ne féljen már tőlem... abban nincs semmi sárm...
4/4 anonim válasza:
Pff ha valaki visszahúzódó akkor hogy lehet egyszerre aranyos és cuki??? Nem túl reális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!