Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk, gátlásos, csendes, visszahúzódó fiúk! Nektek hogyan lett barátnőtök, hol és hogyan ismerkedtetek meg vele?
Figyelt kérdés
Én ilyen fiú vagyok és fogalmam sincs hogyan tudnék egy aranyos, bájos, kedves barátnőt szerezni. Nem is tudok lányokkal még beszélgetni sem, mert egy senkinek meg rondának érzem magamat a közelükben, fiúkkal sem sokkal vagyok jóban, csak az ilyen egyszerűbbekkel, a nagymenőkkel nem.2013. febr. 1. 12:47
2/9 anonim válasza:
gondolom kerestek egy csendes visszahuzodó lányt :)
5/9 anonim válasza:
Iszol páleszt és akkor nem érzed magad rondának mellettük, vagy elmész egy k.rvához, azok között is van aranyos bájos és kedves is!
6/9 anonim válasza:
Találd meg az utat a gátlásaid felbontásához, nem lesz könnyű, de hát nincs más értelme az életnek.Ha sosem mozdulszk i a kényelmi zónádból ahol biztonságban érzed magad soha a büdös életben nem fogsz haladni semerre se.Sok sikert.
8/9 anonim válasza:
Csatlakozni kell egy szektához.
És hagyni kell, hogy a felnőttek össze kommendáljanak valakivel.
Más kúltúrákban ez nem gond.
A szülők magukra vaállalják az ilyen döntéseket.
Lehet hogy az a jobb. (Nekem jobb lett volna)
9/9 anonim válasza:
1. brian tracy phoenix szeminárium
2. PUA könyvek
3. testépítés
[link] Olvasd el, nem fogod elhinni amíg ki nem próbálod. :P (étrend legyen)
4. siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!