Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki nem riad vissza attól, ha egy nő az ismerkedés elején távolságtartó, esetleg csendes is?
én is így vagyok vele, mindenki azt mondja, hogy milyen könnyen ismerkedek, meg milyen társasági ember vagyok, és ez igaz is, de valójában magamnak való vagyok és nehezen nyílok meg őszintén. ezért fuccsolt be az összes eddigi kapcsolatom :D
azt tanácsolnám neked, hogy ha tetszik, akkor tudasd vele egyértelműen, mert sok férfi a zárkózott nőket elkönyveli reménytelennek, mert nem érdeklődnek.
remélem segítettem :)
Én fogtam már ki ilyet is olyat is. Kétség kívül az tetszett jobban, amikor a pasi nem ajtóstól rontott a házba.
Mindenesetre a lassabb típus a ritkább sajnos és ahogy írtad is, inkább hátat fordítanak tőle és ekresnek egy könnyebb prédát.
Csak a nagydumás öntelt díszpöc$ nőcsábászokat nem zavarná ez a tulajdonság!
Én nekem nem tetszik egy tartózkodó lány ugyanis ha nem engedi látni az értékeit, a belsőjét, a kisugárzását, akkor ugyan már mi a francot lássak benne vonzónak vagy érdekesnek? Ráadásul az ilyen csajokkal valami nagy baj van belül. Önbizalomhiány, bizalmatlanság, egoizmus, nihilizmus depresszió stb bármi lehet odabent ami azért elég riasztó.
Én a kedves, közvetlen, mosolygós, és bizalmasabban beszélgetni tudó csajokat szeretem.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!