Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Csendesebb" leányok leszólítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Csendesebb" leányok leszólítása. Hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval mint tudjuk, a "normális" "csendesebb" "visszahúzódóbb" stb lányok gyűjtőhelye a könyvtárak, parkok meg ilyesmi helyek. Legalábbis ezen az oldalon mindenki így tudja.

Mivel az Internet korában már szerintem nem sokan járnak könyvtárba, illetve ott úgyis csendben kell lenni, ezért maradok a parknál... de mégis hogyan?

Szerintetek őszintén mondjam meg, egy magányosan a padon üldögélő lánynak, hogy szimpatikus, és lenne-e kedve beszélgetni, vagy kérdezzem meg, hogy vár-e valakit, és ha nem akkor kérdezzem meg, hogy csatlakozhatok-e hozzá, vagy esetleg találjak ki valami kamu dumát, hogy "Sziiiaaaa Julcsi, ezer éve nem láttalak... mi? hogy nem te voltál az a lány ott a kézműves tanfolyamon?" és akkor dobjam be, hogy hát ha nem ismerjük egymást akkor most ezt pótoljuk be? Nincs más ötletem, ezeket meg olyan izének érzem...

2012. ápr. 20. 19:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

"vagy kérdezzem meg, hogy vár-e valakit, és ha nem akkor kérdezzem meg, hogy csatlakozhatok-e hozzá"

ez nekem tutira bejönne :D^^ mondjuk akkor gáz egy kicsit, ha tényleg várok valakit, pedig bejön az a srác, aki kérdezte... o.O :D

2012. ápr. 20. 19:07
 2/23 anonim ***** válasza:

Legyél őszinte, én azt értékelném a legjobban. Odajönnél és megkérdeznéd, hogy lenne-e kedvem beszélgetni és igent mondanék. :)

(Ha azt mondanád, hogy szimpatikus vagyok, akkor rögtön visszakérdeznék, hogy ezt ránézésre döntötted el.)

3/23 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? a válasz ettől is függ...
 4/23 anonim ***** válasza:
ha tetszel, hozzám bármilyen dumával odajöhetsz, jó a kamu az ciki, de bármit mondhatsz 21L
2012. ápr. 20. 19:09
 5/23 A kérdező kommentje:

21 vagyok.

2-es: Simán ránézésre is tűnhet valaki szimpatikusnak, legfeljebb megismerés után kiderül, hogy nem az. :)

2012. ápr. 20. 19:12
 6/23 anonim ***** válasza:
3# vagyok, szerintem próbálj kedvesnek tűnni a duma mindegy csak ne hangozzon úgy mintha szervkereskedő vagy prosti kereső lennél:)
2012. ápr. 20. 19:16
 7/23 anonim ***** válasza:

Még korban is passzolunk, biztos nem hajtanálak el :)

(2. voltam)

(De akkor is megkérdezném, nem kötekedésből, hanem mert jól esne és kíváncsi lennék, hogy miből vontad le.)

2012. ápr. 20. 19:16
 8/23 A kérdező kommentje:

7:

Hát nyilván elmondanám őszintén az okát... Nem mennék oda úgy egy lányhoz, hogy nem szimpatikus, szóval mit tudom én...

Elragadott engem a látvány,

Ahogy lábaid keresztberakván

Ülsz eme padon, s tekinteted

E csodás tavaszi tájékra szegezed...

Najó, ez most csak úgy jött, de a lényeg, hogy elmondanám, hogy hát olyan aranyosan ülsz itt, meg biztos te is unod már a város forgatagát stb. :D

2012. ápr. 20. 19:20
 9/23 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos, egy ilyen után pláne nem küldenélek el. Azt gondolnám, hogy nincs ki mind a négy kerék és pont hozzám való az illető. :)
2012. ápr. 20. 19:36
 10/23 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem vagyok terepjáró.
2012. ápr. 20. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!