Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csendesebb" leányok leszólítása. Hogyan?
Szóval mint tudjuk, a "normális" "csendesebb" "visszahúzódóbb" stb lányok gyűjtőhelye a könyvtárak, parkok meg ilyesmi helyek. Legalábbis ezen az oldalon mindenki így tudja.
Mivel az Internet korában már szerintem nem sokan járnak könyvtárba, illetve ott úgyis csendben kell lenni, ezért maradok a parknál... de mégis hogyan?
Szerintetek őszintén mondjam meg, egy magányosan a padon üldögélő lánynak, hogy szimpatikus, és lenne-e kedve beszélgetni, vagy kérdezzem meg, hogy vár-e valakit, és ha nem akkor kérdezzem meg, hogy csatlakozhatok-e hozzá, vagy esetleg találjak ki valami kamu dumát, hogy "Sziiiaaaa Julcsi, ezer éve nem láttalak... mi? hogy nem te voltál az a lány ott a kézműves tanfolyamon?" és akkor dobjam be, hogy hát ha nem ismerjük egymást akkor most ezt pótoljuk be? Nincs más ötletem, ezeket meg olyan izének érzem...
"vagy kérdezzem meg, hogy vár-e valakit, és ha nem akkor kérdezzem meg, hogy csatlakozhatok-e hozzá"
ez nekem tutira bejönne :D^^ mondjuk akkor gáz egy kicsit, ha tényleg várok valakit, pedig bejön az a srác, aki kérdezte... o.O :D
Legyél őszinte, én azt értékelném a legjobban. Odajönnél és megkérdeznéd, hogy lenne-e kedvem beszélgetni és igent mondanék. :)
(Ha azt mondanád, hogy szimpatikus vagyok, akkor rögtön visszakérdeznék, hogy ezt ránézésre döntötted el.)
21 vagyok.
2-es: Simán ránézésre is tűnhet valaki szimpatikusnak, legfeljebb megismerés után kiderül, hogy nem az. :)
Még korban is passzolunk, biztos nem hajtanálak el :)
(2. voltam)
(De akkor is megkérdezném, nem kötekedésből, hanem mert jól esne és kíváncsi lennék, hogy miből vontad le.)
7:
Hát nyilván elmondanám őszintén az okát... Nem mennék oda úgy egy lányhoz, hogy nem szimpatikus, szóval mit tudom én...
Elragadott engem a látvány,
Ahogy lábaid keresztberakván
Ülsz eme padon, s tekinteted
E csodás tavaszi tájékra szegezed...
Najó, ez most csak úgy jött, de a lényeg, hogy elmondanám, hogy hát olyan aranyosan ülsz itt, meg biztos te is unod már a város forgatagát stb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!