Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Csendesebb" leányok leszólítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Csendesebb" leányok leszólítása. Hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval mint tudjuk, a "normális" "csendesebb" "visszahúzódóbb" stb lányok gyűjtőhelye a könyvtárak, parkok meg ilyesmi helyek. Legalábbis ezen az oldalon mindenki így tudja.

Mivel az Internet korában már szerintem nem sokan járnak könyvtárba, illetve ott úgyis csendben kell lenni, ezért maradok a parknál... de mégis hogyan?

Szerintetek őszintén mondjam meg, egy magányosan a padon üldögélő lánynak, hogy szimpatikus, és lenne-e kedve beszélgetni, vagy kérdezzem meg, hogy vár-e valakit, és ha nem akkor kérdezzem meg, hogy csatlakozhatok-e hozzá, vagy esetleg találjak ki valami kamu dumát, hogy "Sziiiaaaa Julcsi, ezer éve nem láttalak... mi? hogy nem te voltál az a lány ott a kézműves tanfolyamon?" és akkor dobjam be, hogy hát ha nem ismerjük egymást akkor most ezt pótoljuk be? Nincs más ötletem, ezeket meg olyan izének érzem...

2012. ápr. 20. 19:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ne értsd félre, nem bántásként írtam, a kerekes dolgot, hanem pozitívumként! Ne haragudj.
2012. ápr. 20. 19:41
 12/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vettem bántásként. ;)
2012. ápr. 20. 19:42
 13/23 anonim ***** válasza:
Mertem remélni. :)
2012. ápr. 20. 19:43
 14/23 anonim ***** válasza:

suttogva : )

amúgy passz:)

2012. ápr. 20. 19:47
 15/23 anonim ***** válasza:
A kamudumával szerintem semiképp se próbálkozz, de a csatlakozós jó lehet. Ezen kívül talán még, ha megkérdezed, hogy mit olvas, vagy ha látod, hogy mit olvas és ismered, és elkezdtek róla beszélgetni. Sajnos én is magamból indulok ki, ezért komolyan nem hiszem el, hogy ez a leszólítás bárkin működne. Engem akármilyen módon szólítanak le mindig nemleges választ adok. Azért sokféle lány van, itt is volt, akimek már tetszett a módszer.
2012. ápr. 20. 20:18
 16/23 A kérdező kommentje:
És miért adsz nemleges választ? Nem szeretsz így spontán beszélgetni, vagy csak nem tetszettek az eddigi próbálkozók?
2012. ápr. 20. 20:21
 17/23 anonim ***** válasza:
Mert nem ismerem az illetőt. Én nem szeretek vadidegenekkel szóba elegyedni, gyakorlatilag mindig van valamilyen hátsó szándékuk. Ki akar rabolni, vagy meg akar támadni vagy egyszerűen csak le akar húzni kis apróval. A másik meg az, amit egy másik válaszadó is írt, hogy ha a külsőm alapján akar ismerkedni, akkor engem inkább hagyjon békén. Remélem nem sok olyan lánnyal fogsz találkozni, mint én, nehogy elvegyék a kedved az ismerkedéstől. :-) Van egy barátnőm, aki pont az ellentétem és imád idegen pasikkal cseverészni. Szóval azért van remény. :-D
2012. ápr. 20. 20:46
 18/23 A kérdező kommentje:
De eleinte mindenki vadidegen. Nem úgy születik az ember, hogy már ismerünk másokat.
2012. ápr. 20. 20:52
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A leírásod alapján én megfelelek annak a kritériumnak, hogy csendesebb, visszahúzódóbb vagyok. És még annak is, hogy szoktam könyvtárba és parkba is járni, és a legtöbbször egyedül. A megszólítási opcióid közül szinte bármelyik szimpatikus lenne. A 8. kommentedben írt kis monológod is tetszik, de ezt így spontán, élesben is tudnád rögtönözni? Mert az igazán tetszene nekem! Szóval én tuti nem küldenélek el, szívesen beszélgetnék. Egyébként melyik parkot vetted célba a terved megvalósításához? :)

21L

2012. ápr. 20. 21:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Itt a megyében van pár város, ahol szeretek "lógni", sétálni, szóval gondoltam Ajkán a csónakázó tó körüli parkra, Veszprémben arra a nem tudom milyen parkra, ami a sétáló utca után van, meg még valami, ami most nem jut eszembe...
2012. ápr. 20. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!