Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csendesebb" leányok leszólítása. Hogyan?
Szóval mint tudjuk, a "normális" "csendesebb" "visszahúzódóbb" stb lányok gyűjtőhelye a könyvtárak, parkok meg ilyesmi helyek. Legalábbis ezen az oldalon mindenki így tudja.
Mivel az Internet korában már szerintem nem sokan járnak könyvtárba, illetve ott úgyis csendben kell lenni, ezért maradok a parknál... de mégis hogyan?
Szerintetek őszintén mondjam meg, egy magányosan a padon üldögélő lánynak, hogy szimpatikus, és lenne-e kedve beszélgetni, vagy kérdezzem meg, hogy vár-e valakit, és ha nem akkor kérdezzem meg, hogy csatlakozhatok-e hozzá, vagy esetleg találjak ki valami kamu dumát, hogy "Sziiiaaaa Julcsi, ezer éve nem láttalak... mi? hogy nem te voltál az a lány ott a kézműves tanfolyamon?" és akkor dobjam be, hogy hát ha nem ismerjük egymást akkor most ezt pótoljuk be? Nincs más ötletem, ezeket meg olyan izének érzem...
Kedves Kérdező!
A leírásod alapján én megfelelek annak a kritériumnak, hogy csendesebb, visszahúzódóbb vagyok. És még annak is, hogy szoktam könyvtárba és parkba is járni, és a legtöbbször egyedül. A megszólítási opcióid közül szinte bármelyik szimpatikus lenne. A 8. kommentedben írt kis monológod is tetszik, de ezt így spontán, élesben is tudnád rögtönözni? Mert az igazán tetszene nekem! Szóval én tuti nem küldenélek el, szívesen beszélgetnék. Egyébként melyik parkot vetted célba a terved megvalósításához? :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!