Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki nem riad vissza attól, ha egy nő az ismerkedés elején távolságtartó, esetleg csendes is?
Ha majd tényleg akarsz pasit magadnak, kénytelen leszel te is kimutatni az érzéseidet.
Addig meg küldözgesd a kódolt jeleidet, és túráztasd csak a pasikat, hogy meddig hajlandóak elmenni, hogy bevágódjanak nálad.
Te nem zárkózott vagy, csak szeretnéd, hogy a férfiak a lábad előtt heverjenek.
tegnap 23:00
Nem a fenét nem. :) Úgy éreznék hogy mégannyira sem megy mint előtte. :) Ez a vak vezet világtalant kategória. A másik nem zavarja mert ő is olyan de az eredmény tuti hogy zavarja. :)
tegnap 23:09
Miért legyen elszánt? Miért érdekeld te amikor bezárkózol és semmit nem engedsz. Láttál már olyant aki veszettül teper a zsákbamacskáért? Mert én nem!
Azért fognak teperni akin látszik h értékes és nem azért akin alig látszik valami!
ma 11:11
Senki nem beszélt arról hogy adja magát könnyen! Amit írtam nem hülyeség!
Amit nagyon védenek az csak akkor értékes ha mögötte hatalmas a jutalom! Ha nem tudni mi van mögötte, vagy alig valami akkor nem éri meg a fáradságot!
Nem majd egy olyan nőt fogok körbeugrálni aki nem bízik meg annyira minimálisan bennem hogy megnyíljon alap szinten! Sőt, nem is érdeklem annyira hogy ő is teperjen valamennyit értem!
Az állatvilágban ez elmegy mert ott a jutalom a párzás és a gének örököltetése, de egy emberi kapcsolatban kicsit több viszonzás játszik!
Minimum annyi hogy a csaj egy kicsit legyen oda értem. Máskülönben úgy nézne ki hogy én teperek ő meg legyint, hogy "Jó, legyen. Egye fene."
Na mindegy a lényeg hogy egy percet se vesztegetnék ilyen csajra mert az belül más és nem a jó értelemben! Az ilyen zárkózottságnak belső felfogásbeli vagy lelki sérelmi oka van és az nem olyan embert eredményez aki nekem kell.
tegnap 14:11
K-ra lefogadom hogy az állításod csak elméleti!
tegnap 18:42
Én meg karbantartó vagyok a halálcsillagon. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!