Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő miért hiszi magát egy ajándéknak, amit ki kell érdemelni?
Mind ilyen. 10 ből van kb. általában 2 akik érnek valamit. A többi kamuzik. Miről van szó?
Smink fel, rúzs, hajat fodrász belövi, fel a karcsúvonal ruháját, aztán mehet a lúzer aprítás!
Ha meg másnap reggel smink nélkül meg átlagos pizsamában meglátod kócos fejjel, azt hiszed,hogy mauglit basztad.
olyan átkozott átlagosak, unalmasak, némelyiknek még kan fejük is van /sztárok smink nélkül/ csak nézz rá, ahhoz képest,hogy mennyire rázzák a seg güket, meg mennyire királyul elsózzák magukat főnyereményként, elég kispályás nők. Útcán észre se vennéd, vagy megugranál tőle egy sötét sikátorban.
Annyi,hogy jól tudják elsózni magukat, hatalmas egóval istennőt kreálnak magukból, és utána megy a lekoptatás.
Elvárások vannak ezerrel! De némelyikük még az alapvető smink nélkül legyen már nő feje, legyen már szép kérést sem tudja hozni. ahhoz képest mindent! akarnak.
Tudják, érzik nagyn jól,hogy a férfiak nem tudnak meglenni szex nélkül. Ezt a nemi vágy túltengést nagyon nagy előszeretettel használják ki. Irányítanak, a fejedre nőnek, szugerálnak, és behálóznak.
A pénzedet lelejmolják aztán tovaállnak.
Megköszönhetjül az etikettnek,hogy miért hiszik magukat főnyereménynek. MErt az a szar azt diktálja.
Amiért pályázni kell, amilért a legjobb szintet kell hozni, az nyilván főnyereményként van számontartva.
A média, a mesék mind ezt sugallják. Csak nézd meg a reklámokat,filmeket a pali tűzön vízen átkel, már a feje leszakad majdnem, hogy végre elnyerje a maca kegyeit.
Szeretik az emberek ezeket az ott látottakat a köznapi életre is ráhúzni. Próbálnak úgy viselkedni.
Ilyen értelemben az válik néhány ember szemében hőssé, aki küzd ezekért...
Pedig nem feltétlen kisebb hős az aki pénzért szexel. Csak azok az okos hősök, nem a csicska hősök.
4 es ,ebbe azért lehet fogást találni. Manapság a férfiak nem hiszik hogy ők volnának a janik. Nagyon nem. De hihetnék, hisz akárhogy is, rajtuk a teher java része. Személyiség, pénz, egzisztencia, lakás, karrier, midnenben nekik kell előállni. A nőnek csak szépnek kell lennie ,ennyi az átlag férfiak elvárása. Semmi több. Takarítani, mosni meg stb... nem kell,mert nem az 50 es években vagyunk, háztartási gépek meg heti egyszer délelőtt takarítónő megcsinálja és kész. A nőnek szinte csak a seg-gét kell vakarnia a fotelben, meg élveznia a wellnest.
Férfi ha tetszik ,ha nem mint fizikai erőben, mint humorban, mint műszaki szinten sokkal többet jobbat teljesít általában, normál esetben mint egy nő. Sokáig ezért szarba se néznték a nőket, úgy kellett kisírniuk az egyenjogúságot. Ahogy ritkák a nehéz fizikai munkát végző nők, úgy ritkák a humorista nők, és ritkák a gépész, számítástechnikus nők is. A nők csak jó pofát tudnak vágni eladóként ,vagy takarítanak, esetleg az értelmesebbje elúrnősködik kosztümben egy hívatalban. Ennyi. Ezért miért lennének ők a teremtés koronája? Ezt bármelyik férfi is tudja mindet.
4.es vagyok :)
21-eshez pár szót:
"Elvárások vannak ezerrel! De némelyikük még az alapvető smink nélkül legyen már nő feje, legyen már szép kérést sem tudja hozni." - SAJNÁLOM, IGAZÁN ROHADTUL SAJNÁLOM, hogy nem születtem alapból "szép"-nek, hogy smink nélkül MAGAM SEM HISZEM EL hogy nő (?) vagyok, egyedül a nuncim bizonyítja ezt a tényt. Sírhatnék én is itt -mint néhány pasi teszi- hogy "jaj istenem, csúnya vagyok a fiúk rám se néznek" - csak attól nem lenne jobb, szebb se lennék tőle - inkább sminkelem magam nap mint nap ....
23-ashoz :
"Ezt bármelyik férfi is tudja mindet" - számomra csak az érdekes, hogy akkor a nőknek mi a RETKES F@SZOMÉRT kell dolgozni, ha a férfiak annyira mindent megtesznek? legyen akkor az a modell, hogy a nő otthon gubbaszt meg lötyög egész nap, majd amikor hazajön a férj - ez esetben teljesen jogosan - odaveti magát a lábai elé és minden kívánságát teljesíti. Így helytálló lenne az amit mondtál, de így, kösz nem. A gyereknevelésről nem is beszélve -.-....
Egyébként amit a 4. hozzászólásomban írtam, azzal csak arra szerettem volna felhívni a kedves Kérdező figyelmét, hogy nem csak nőből vannak idióták, hanem férfiból is. Ha ezzel bárkit is megbántottam, akkor bocsesz.
"Mert minden nö ajándék! Minden nöt ki kell érdemelni! Minden nö ember! Ha ezt jol a fejedbe vésed akkor kaphatsz tölük egy csodálatos ajándékot."
Ezt ugye te magad se hiszed el? Bár vannak kétségeim....
És már előttem jól megválaszolta valaki. :)
24 -es, én igazán nem akartalak téged megbántani, és szívből sajnálom, ha te magadat nem tartod smink nélkül elég nőarcnak, ami persze nem biztos, hogy más szerint is rossz arcvonás,de elég a puncsból a lényeg... It most nem rólad van szó. Hanem azokról a selejt nőkről ,akik! nagy nullák alapból, és mégis kifetik magukat vinetu indiánná, utána rázzák, forgatják a seggüket,hogy ő a cileb! ű a cöleb! Ő a világ közepe, és mindenki imádja, mert ő a topmodell, és nem áll szóba 10/9 es alatti fickókkal. De mire fel, ha maga egy förtelem a szaros maszkja nélkül?
Itt csak erről volt szó.
Szerintem a hozzászólásod alapján te nem ez a kategoria vagy. mint a magyar celeb majomnők zöme, akik a semmire verik a mellüket. Ezek tartják magukat akkora főnyereménynek, hogy csak szupersztárokkal ,sztáradócsalókkal vagy énekesekkel paktálnak le. nem mindha fájna a farkam rájuk, csak gagyi jelenség.
De egyébként sem kell kiérdemelni a nőket, valamilyen szinten mindbe jó vagy szar ,most itt mindegy, mindbe bele van nevelve, hogy a férfi igenis küzdjön értük! De mire fel. Mikor minimum annyit érnek. Csak hogy kiegyezzünk. Többet semmiképp mint a férfiak. Kutya kötelességük lenne ugyanannyit sziporkázniuk, mint amennyit a férfiaktól elvárnak. Szmeélyiségben is szinte semmi elvárás nincs támasztva velük szemben, bezzeg bazzeg fordítva! Ajjajj... X)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!