Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő miért hiszi magát egy ajándéknak, amit ki kell érdemelni?
Ez a kérdés azt hiszem nekem szól, én is annak érzem magam, mivel eddig minden férfi úgy kezelt, mintha az lennék.
És tudjátok kedves férfiak, ha találtok olyan nőt, akit annak gondoltok, és úgy is bántok vele, az a hozzáállás nagyon meghálálja magát. Ha egy nő így érzi magát, akkor tud igazán boldog lenni, és ő is ugyanígy bánik majd veled. Amúgy félre ne értsétek, én a barátaimat is ajándéknak gondoltam, ritka jó embereknek tartom őket, és mindig nagyon boldog kapcsolataim voltak, semmi olyan hétköznapi problémával nem kellett megküzdenem még szerintem gyakorlatilag soha, amin az átlag kapcsolatok megbuknak. Csak jól kell választani, nem szabad olyan emberrel összejönni, akit nem gondolsz ajándéknak.
De biztos én látom rosszul és az itteni "na nekem aztán mi lenne ajándék egy nőben" hozzáállású, rossz vagy éppen semilyen kapcsolatban se élő pasiknak van igaza. :D
Azért ezt gondoljátok át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!