Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néhány nő miért hiszi magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nő miért hiszi magát egy ajándéknak, amit ki kell érdemelni?

Figyelt kérdés
Ő is csak egy ember...
2013. ápr. 23. 09:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%
Mert minden nö ajándék! Minden nöt ki kell érdemelni! Minden nö ember! Ha ezt jol a fejedbe vésed akkor kaphatsz tölük egy csodálatos ajándékot.
2013. ápr. 23. 10:21
 12/27 anonim ***** válasza:
És ugyan mi lenne az az ajándék?
2013. ápr. 23. 10:23
 13/27 anonim ***** válasza:
45%
#12-nek: Ha nem tudod, akkor ne is törd rajta azt az okos fejedet!
2013. ápr. 23. 10:28
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés azt hiszem nekem szól, én is annak érzem magam, mivel eddig minden férfi úgy kezelt, mintha az lennék.

És tudjátok kedves férfiak, ha találtok olyan nőt, akit annak gondoltok, és úgy is bántok vele, az a hozzáállás nagyon meghálálja magát. Ha egy nő így érzi magát, akkor tud igazán boldog lenni, és ő is ugyanígy bánik majd veled. Amúgy félre ne értsétek, én a barátaimat is ajándéknak gondoltam, ritka jó embereknek tartom őket, és mindig nagyon boldog kapcsolataim voltak, semmi olyan hétköznapi problémával nem kellett megküzdenem még szerintem gyakorlatilag soha, amin az átlag kapcsolatok megbuknak. Csak jól kell választani, nem szabad olyan emberrel összejönni, akit nem gondolsz ajándéknak.

De biztos én látom rosszul és az itteni "na nekem aztán mi lenne ajándék egy nőben" hozzáállású, rossz vagy éppen semilyen kapcsolatban se élő pasiknak van igaza. :D

Azért ezt gondoljátok át.

2013. ápr. 23. 10:29
 15/27 anonim ***** válasza:
49%
kiskorukba beléjük nevelik, hogy szépek és különlegesek! aztán 20 évesen még egy átlag alatti lány is azt hiszi magáról, hogy főnyeremény...
2013. ápr. 23. 11:23
 16/27 anonim ***** válasza:
12%
Butaság azt hinni, hogy egy nő ajándék lenne. Egy fenét az! Egy barátnő, egy feleség inkább nyűg, inkább egy béklyó a férfiak nagy részének mint ajándék: "Hova mész már megint? Mikor jössz haza? Hol voltál ilyen sokáig? Muszáj folyton ezt csinálnod? Ki ez a női név a telefonodban?" És a többi, és a többi a végtelenségig. No, hát nekem ebből köszönöm, de nem kell. Egyébként meg mit kapsz a nőktől? Kimossák a gatyádat vagy megfőzik a vacsorát? És??? Nekem ugyan ne tegyék! Megcsinálom magamnak. Viszont elvárják hogy virágot, ajándékokat vigyél nekik, vásárolni, utazni vidd őket, meg hordozd őket a tenyereden, de ha a szexre kerül sor amikor épp nem fáj a fejük vagy nem fáradtak, akkor meg: "Ezt ugyan én meg nem csinálom neki! Mit gondol? Ez undorító!" Ezt én mindennek nevezném, csak éppen ajándéknak nem. Hatalmas szívás találóbb kifejezés rá... Akkor már sokkal jobb az alkalmi szex, vagy a szexkapcsolat...
2013. ápr. 23. 11:40
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy nö akkor igazi ajándék, ha a párja tekinti annak, nem pedig azért mert ezt hiszi magáról...
2013. ápr. 23. 12:39
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tartom ajándéknak a nőket, és utálom a sok libát aki azt képzeli magáról, hogy ő a világ közepe. Ki kell érdemelni...na persze. Én egy után se fogok koslatni, hogy kegyeskedjék foglalkozni velem.
2013. ápr. 23. 13:15
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mire gondolsz. Ha arra, hogy nem mondanak igent mindenkinek, aki érdeklődést mutat irántuk, ettől csak emberek. Gondolom, neked sem tetszik az égvilágon minden nő.
2013. ápr. 23. 13:20
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gondolja így, mint legyen lábtörlő.
2013. ápr. 23. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!