Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néhány nő miért hiszi magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nő miért hiszi magát egy ajándéknak, amit ki kell érdemelni?

Figyelt kérdés
Ő is csak egy ember...
2013. ápr. 23. 09:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%
Mert egy önelégült liba...és az ilyenek legtöbbször még buták is.Ez az én tapasztalatom 26L
2013. ápr. 23. 09:33
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
Mert azt hiszik, hogy körülöttük és a csúnyájuk körül forog a világ. Pedig egyáltalá nem így van! :) Az ilyenek meg beképzeltek, anyagiasak, és sokszor együgyűek is.
2013. ápr. 23. 09:36
 3/27 anonim ***** válasza:
68%
Ja-ja, van ilyen csaj bőven. Én még egy barátnőmet (a sok közül) sem tartottam ajándéknak, mindegyiket éppen hogy el kellett viselni, ajándék az a nap volt, amikor szakítottunk...
2013. ápr. 23. 09:36
 4/27 anonim ***** válasza:
57%

nos, a kérdésre egy kérdéssel válaszolok :D

Néhány pasi miért hiszi, hogy ő a Teremtés koronája, a Mindenható, az "Isten", akinek már puszta látványától a karijaiba kell a nőnek omolnia + főzzönmossontakarítson (stb.), mindemellett szolgálja ki egyetlen urát, elégítse ki minden vágyát? -.-

2013. ápr. 23. 09:49
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer udvaroltam egy lánynak. Tök közvetlen volt. Először tök jókat dumáltunk, aztán 2. amikor látott szorosan magához ölelt, nagyon jó fej volt. Amikor észrevette hogy udvarolok neki egyből abbahagyta ezt, elkezdte a nehezen kaphatót játszani. Ott hagytam a fenébe.

Mostani párommal kölcsönösek a viszonyok.

2013. ápr. 23. 09:53
 6/27 anonim ***** válasza:
7%
Rám ugyan nem kell mosson, főzzön, takarítson egyetlen csaj sem. Megoldom magam. Viszont az ágyban teljesíteni kellene, ami bizony rengeteg csajnak okoz komoly, megoldhatatlannak látszó problémát. Lehet hogy valójában csak a mosásra, főzésre, takarításra való a többségük?
2013. ápr. 23. 09:55
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

mert minden nő egy egy ajándék. :)

Csak kérdés, hogy mikor kibontom akkor pozitiv vagy negativ hatás ér. :)

2013. ápr. 23. 09:57
 8/27 anonim ***** válasza:
60%

Minden nő ajándék és ki kell érdemelni. :)

Csak amelyik így is viselkedik, az nem valami szerény ajándék fajta.

2013. ápr. 23. 09:59
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Na Prof bakker. megelőztél. :D
2013. ápr. 23. 10:00
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Roppant egysuerű a képlet! :)

Ezt a férfiak maguknak köszönhetik!!Sajnos ezt mi férfiak alakitottuk így!! A nők tudják,hogy a férfiak megvesznek értük,és ezzel a legtöbb nő vissza is él!! Egyszerü példa,ha egy pali kanos és dugni akar,akkor ha nincs más arréb megy rejszolni!! :D A nő pedig ha olyan lemegy az utcára,és 5 perc mùl a megoldotta!! :)

És mindíg a nő választ. Ők tudnak válogatni!! Megtehetik... Röviden ennyi... :)

2013. ápr. 23. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!