Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan ilyen gyorsan kiszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ilyen gyorsan kiszeretett belőlem?

Figyelt kérdés

Már lassan 4 éve osztálytársak vagyunk ezzel a fiúval. gimiben ismerkedtünk meg. Az első évben nagyon jóban lettünk, szinte legjobb barátok voltunk. 2. évben kezdtem el azt érezni, hogy tetszem neki. Igazából nem nagyon foglalkoztam ezzel, mert azt hittem csak beképzelem, de mondták ismerősök is, hogy ők is észrevették, viszont vele erről soha nem beszéltem. Megmarad ugyanolyannak a kapcsolatom vele, de kb. 1 évvel később már nem keresett. Egyáltalán nem beszéltünk, került engem, olyanokat mondott, hogy utál. Aztán idén szeptemberben újra elkezdtünk beszélni. Volt néhány olyan óránk is, ahol egymás mellett ültünk, így aztán elég hamar ugyanolyan barátok lettünk szinte, mint anno. Március környékén elmondta, hogy tetszem neki. Én mondtam, hogy én szeretem őt, de most csupán barátilag. (Eléggé rosszul estek nekem azok a dolgok amiket mondott, ahogyan viselkedett és ezeket elég nehéz megbocsájtanom neki. Mármint volt amikor átvert, így aztán nehezen bízom meg benne.) Azt mondta megérti és nem haragszik és hogy minden rendben van. Azóta kerül engem, megint nem beszélünk. A közös óránkon elült mellőlem. Nekem nagyon hiányzik és próbálok nyitni felé, látom is, hogy azért néha odajön beszélni, de aztán később megint nem szól hozzám. Szóval kicsit ambivalens ez az egész. Ám múlthéten megtudtam, hogy egy másik lánnyal beszélget, találkozgat. A csaj olyanokat mond, hogy nem akarják elsietni, de jól meg vannak.

Komolyan kb 2 hónap alatt túl tette magát ezen a dolgon? Mármint írtam az elején is, hogy régebben is tetszettem neki.. Ez csak velem van, hogy ha még valaki nemet mond, attól én nem tudok belőle kiszeretni? Tudom, hogy nem lesz semmi, de azért még várom, hogy odajöjjön vagy hasonlók. Pláne nem tudnék más fiúval randizgatni... Lehet, hogy hülyeség, de ha valaki akar valamit, azért szokás küzdeni, nem pedig csak egyszer megpróbálni, aztán ha nem jön össze akkor le van ejtve.

Nagyon rosszul érzem magam emiatt..de legfőképp azért, mert hiányzik, ő viszont nem nagyon foglalkozik ezzel.

16/l

2013. ápr. 22. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy beled se szeretett
2013. ápr. 22. 20:33
 2/2 anonim ***** válasza:

ha meg téged nem érdekelne ő, de ő küzdene, akkor azt írnád ki ide, hogy "még mindig zaklat mit csinálhatnék? miért nme tud végre tovább lépni? a pasim is tiszta ideg lesz tőle ha a közelemben van... Tanács??? " vagy vmi ilyesmi kérdést...

a világ nem tökéletes...

ki így, ki úgy, kinek ez, kinek az

csajozni felesleges, ó minek az?? :D

2013. ápr. 23. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!