Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vesz komolyan engem? Mit tegyek?
Ha így le van szerződve az el fogja venni az ideje nagy részét ez ezzel jár. _Kevés ideje marad a magánéletre, és biztos vannak saját ügyei dolgai is amiket meg kell oldania.
Vagy el tudod ezt fogadni vagy nem.
Max akkor tudnátok többet együtt lenni ha együtt élnétek.
De így döntsd el hogy ez elég e neked vagy sem, mert ha nem akkor jobb ha még az elején kiszállsz belőle.
Hány évesek vagytok egyébként?
Én 22 vagyok ő meg 25 éves. Nekem ez bár tény hogy kevés, de alig várom a találkozásokat, szeretek vele lenni stb. de a környezetem jön ezzel mindig. És mikor már 500. alkalommal hallom hogy "Nem vesz ő téged komolyan, nem is érdekled igazán" már én is kezdem így érezni.
Persze jó lenne többször találkozni, de nekem is vannak elfoglaltságaim, meg én örülök annak a néhány alkalomnak is, de ezek a nyaggatások idegelnek fel.
Ez neked így nem lesz jó, és ha jól tudom ezt a kérdést már feltetted egyszer maximum más formában.
Szóval jobb ha elválnak útjaitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!