Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem vesz engem komolyan?
Ez a srac tetsik nekem, es masok szerint en is tetszem neki. Mindegy, a lenyeg az, hogy nem ertem, hogy velem miert csak hulyeskedik, velem miert nem beszel komolyan, mint masokkal?
Amikor neha chatelunk, akkor teljesen mas, de ha eloben talalkozunk...
Ma pl tudta, hogy ket baratnommel talalkozom, szoval o is eljott. Elotte valo este besletunk errol. Mig velem csak hulyesegekrol beszelt, addig baratnommel tok jol eldumalt szamitastechnikarol stb. Mindennek ellenere a baratnoim azt allitjak, hogy tetszem neki.
Zavaro ez az egesz, mert tiszta hulyenek erzem magam, hogy velem nem lehet komoly dolgokrol beszelni talan, hogy tetszhetnek igy neki? Nem ertem.
hat en pl olyan elott aki tetszik, teljesen hulye leszek, es sok hulyeseget beszelek.
lsd: elmentem inni. ott krvara bejott egy csaj, vegul osszegabalyodtunk. olyan sok marhasagot mondtam neki, hogy csak azutan eszemeltem fel miutan elvaltunk. :S
Most akkor ezt vegyem ugy, hogy ha egy fiu total hulye velem, akkor az azert van mert tetszem neki?
Ennek semmi ertelme. :S
Meglehet veled azért poénkodik mindig mert zavarban van a környezetedben amit poénokkal próbál elmismásolni.
Azzal h a barátnőiddel komolyan beszélget, talán azért van h lásd tud ő komoly is lenni. (mert hát mért pont a te barátnőiddel beszélgetne komolysággal? neki is lehetnek haverjai)
Egyébként is, a legtöbb lány igénye h a pasija legyen humoros és vicces, de emellett komoly is.
Mindazonáltal ne a barátaid véleménye legyen mérvadó. Kérdezz rá kerek perec h veled mért viselkedik így, az egyenes beszéd mindig is célratörőbb volt.
(Lásd a jó oldalát, veled jól érzi magát, ha ennyit poénkodik.)
(Én is úgy ismertem meg a jelenlegi szerelmem, hogy csak nevettünk egymás butaságain :) szval még összejöhet neked is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!