Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a lány komolyan vesz engem? Lehet köztünk valami? Ha cukinak tart az jó?
hát hallod..megelőztél énis ezt akartam kérdezni.. xD
de am.. nemtom. én 15/F vok és engem ez téll idegesít. :D
hát..majd az idősebb társak elmondják a véleményüket :D
Azért én már nyomultam rá mondtam hogy teccik meg h milyen szép meg sokmindent...De még nem fogom azért azt megkrédezni hogy járunk e?!
Először smároljam le vagy kérdezzem meg?Szerintem szombaton ha talizok vele lesmárolom és utána majd meglátjuk mit szól...
Sztem megkérdezni elég gáz :P Smárold le, csak jól kapd el a pillanatot, nem váratlanul durr bele :D Akkor látja, hogy bátor vagy, határozott, tudod, hogy mit akarsz, ez kell a csajoknak. És a legrosszabb esetben sem veszthetsz semmit. Nekem eddig mindig bejött. Megkérdezni tuti nem kérdezném mert csak habognék mint egy hülye :P
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!