Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 lány, aki tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány, aki tényleg komolyan érdekel ismét. Ilyen már rég volt, de Nem képes kapcsolatra, ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régóta leveleztünk,mert én vidéki vagyok, ő viszont Pesten tanul. Közölte velem, hogy annyi rossz érte az utóbbi időben, hogy most nem képes kapcsolatra, de nem velem a baj. Mindennek ellenére kérte hogy legyünk barátok, és két nagyon jó napot töltöttünk együtt, én közöltem, hogy várok ha kell. Most én vagyok naív és ezzel csak el akart küldeni megbántás nélkül? MI A HELYES, OTT HAGYNÁD, VAGY VÁRNÁL, ÉS ÚJRA PRÓBÁLNÁD? (Jelzem mégegyszer, végre olyan lány évek óta aki komolyan érdekel..)
2009. aug. 28. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem keress mást.
2009. aug. 28. 00:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem ez egy finom elutasítás volt.
2009. aug. 28. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
ha azt mondta hogy nem veled van a baj és maradjatok barátok akkor szerintem ha ennyire érdekel megéri várnod rá. :) de lehet kicsit hagynod kéne hogy ő keresse a társaságodat és ha keres akor minden ok.:)persze az is lehet hogy ő csak egy barátot lát benned. de ez ebből nem derül ki...
2009. aug. 30. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is várj rá, ha látja hogy kitartó vagy, akkor azt is látni fogja, hogy tényleg érdeklödsz iránta :))

Én szerettem volna, ha a pasim több idöt adott volna, nem csak 3hetet azaz 9talit, hogy megtudjak nyilni feléje :/

Sok sikert! 18/L :)

2012. febr. 29. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!