Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akinek láthatóan bejövök, de magasabb nálam úgyhogy nem is törődök vele. Jól teszem?
nem beszéltem vele csak köszönő viszonyban vagyunk. Észrevettem hogy figyel, és közelembe van mindig.
Nekem is tetszik, viszont engem zavar nagyon ha a csaj nagyobb nálam. Nem is értem őt nem zavarja ha a férfi kisebb ? szóval próbálom nem is észrevenni vhogy túlteszem magam rajta...
"viszont engem zavar nagyon ha a csaj nagyobb nálam."
Akkor felejtős, de nem az ő "hibája", hanem a tiéd.
"őt nem zavarja ha a férfi kisebb ? "
Nem tudom, ezek szerint nem, de ha a te részedről már nem oké így, akkor kár is firtatni.
17/L
Off: hány éves vagy?
Ha tényleg tetszik, akkor szerintem ne törődj vele, hogy magasabb. Nem ezen múlik semmi. Az, hogy őt ez általában nem zavarja, az közel sem biztos, de van az úgy, hogy az ember olyanba szeret bele (vagy tetszik meg neki), aki egyébként nem az ideálja. És az a fajtaérzés szerintem őszintébb, mintha csak azért
(bocsi, elküldtem véletlenül)
..."szeret" valakit mert mindig is egy 190 cm magas, szőke, kék szemű hercegről álmodozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!